Selçuk Özdağ: Muhalefette iktidara hizmet eden ciddi bir kesim var

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "'Muhalif' gibi bir görünüme sahip olup; aslında iktidara hizmet veren ciddi bir topluluk var. Hedefleri hem muhalefeti soysuzlaştırmak hem de iktidara dolaylı yoldan katkı sunmak." dedi.

SİYASET 31.01.2021, 19:48 01.02.2021, 13:32
Selçuk Özdağ: Muhalefette iktidara hizmet eden ciddi bir kesim var

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, politikada 'muhalif' maskesi altında iktidara hizmet eden önemli bir kesimin var olduğu iddiasında bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki istifalar ve Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün çıkışları ile İYİ Parti'deki gelişmelerin aynı kesimin kâr hanesine yönelik eylemler olduğu yorumunda bulunan Özdağ, "Muhatapları -Asiltürk dışında- bunu hedeflememiş olsalar dahi, bunun kime ve neye hizmet vereceğini görecek kadar politik deneyime sahip kişiler. Fakat toplum bu tip manipülasyonlara o kadar alıştı, o kadar deneyim kazandı ki artık yoğurdu üfleyerek yemek durumunda kalıyor." ifadelerini kullandı.

Özdağ, "Hükümet köşeye sıkıştıkça, daha nice 'muhalif' gözükenlerin maskelerinin düştüğüne şahit olacağız. Sol gösterip sağ vuranlar, sağ gösterip sol vuranlar, muhalif göründüğü halde yandaş olanlar, içi kilise, dışı cami olanlar bir bir ortaya çıkacak." yorumunda bulundu.







Yorumlar (0)