Selçuk Özdağ: Bahçeli ispatlayamazsa, saldırıların sorumlusudur

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'kendi kendisine' saldırı düzenletmekle itham ettiği Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, suç duyurusunda bulunacağını duyurarak, "Vatandaşlarımızın aklı ile alay etmesinler. Bahçeli iddiasını ispatlamak durumundadır. İspat etmeyen, bu saldırının sorumlusudur."

SİYASET 26.01.2021, 19:26 27.01.2021, 16:48
Selçuk Özdağ: Bahçeli ispatlayamazsa, saldırıların sorumlusudur

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özdağ'ı hedef alan saldırıyı kendisinin organize ettiğini öne sürdü.

Bahçeli, "Sicili bir hayli kabarık bir siyasetçinin evinin balkonuna kamera yerleştirerek kavga anını kayıt altına aldırması, sonra da dönüp masum gibi görünmesi, bununla da kalmayıp, ‘Bana saldırdılar.’ şeklinde çığırtkanlığa soyunması bildik bir numaradır." şeklinde konuştu.

"Failler ve onları destekleyenler ortaya çıkarılsın"

Bahçeli'nin açıklamalarına tepki gösteren Özdağ, şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Adalet Bakanını, İçişleri Bakanını göreve davet ediyorum. Failler ve onları destekleyenler ortaya çıkarılsın. Son dönemlerde bu üç saldırı ile beraber siyasetçilere ve basın mensuplarına toplamda 18 saldırı gerçekleştirildi. Söz konusu saldırıların tümünde HTS kayıtları araştırılsın. Olaylara ait dosyalar normal savcılıktan alınsın, tümüne beraber bakılsın. Bir bir araştırılsın."

Bahçeli hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirten Özdağ, "Evimin neresinde kamera var? 45 senedir siyaset yapıyorum. Bahçeli bunların tümünü ispat etmek durumunda. Vatandaşlarımızın aklı ile alay etmesinler. Bahçeli iddiasını ispatlamak durumundadır. İspat etmeyen bu saldırının sorumlusudur." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)