Selahattin Demirtaş aktif politikayı bıraktığını duyurdu

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, aktif siyaseti bıraktığını paylaştı. Cezaevinden mücadelesini sürdüreceklerini ifade eden Demirtaş, "Eleştirilerden faydalanmaya çalışacağım. Bu noktada aktif politikayı bırakıyorum" dedi.

SİYASET 31.05.2023, 16:20 31.05.2023, 16:26
Selahattin Demirtaş aktif politikayı bıraktığını duyurdu

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin sonrasında aktif siyaseti bıraktığını açıkladı.

“Aktif siyaseti bu noktada bırakıyorum”

Demirtaş'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde: “Ben kendi adıma, halkımıza yakışan bir siyaseti ortaya seremediğimiz için içtenlikle buradan özürlerimi iletiyorum. Pratikte gerçekleştirdiğim uğraşlarımla bu eksiklikleri ortadan kaldırma sözü veriyorum.

Öte yandan, bana karşı gelen yapıcı eleştirilere teşekkürlerimi sunuyorum. Eleştirilerden faydalanmaya uğraşacağım. Mücadelemizi cezaevinden her yoldaşım gibi dirençli bir şekilde devam ettirirken, aktif siyaseti bu noktada bırakıyorum.

Herkese yoldaşça sevgilerimi, selamlarımı yolluyorum, hepinizi hasretle kucaklıyorum. Özgür zamanlarda görüşmek dileğiyle. “

Öte yandan Demokratik Sol Parti Önder Aksakal’dan söz konusu paylaşımı alıntılayarak yanıt geldi. İşte Aksakal’ın paylaşımı:

Yorumlar (0)