Seçim sonrası Oğan'dan ilk açıklama: Kazanan Türk Milliyetçileri

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Cumhur İttifakı’nı destekleyeceğini duyuran Sinan Oğan, seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı açıklamada kazananın Türk Milliyetçilerinin olduğunu belirterek  “Buradan plana sadık kalan tüm vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum” dedi.

SİYASET 28.05.2023, 21:31 29.05.2023, 01:49 Şeyda Gül
Seçim sonrası Oğan'dan ilk açıklama: Kazanan Türk Milliyetçileri

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a desteğini açıklayan Sinan Oğan, seçim sonuçlarına ilişkin sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklama yaptı. “Cumhurbaşkanlığı seçim süreci tamamlanmıştır” sözleri ile paylaşımına başlayan Oğan, sonuca göre ilk turda kendisinden desteğini esirgemeyen seçmenin ikinci turda da önemli ölçüde desteğini devam ettirdiğini ve Türkiye'nin istikrarı yönünde oyunu kullandığını söyledi.

Yeni bir dönem başlıyor

Plana sadık kalan tüm vatandaşlara şükranlarına sunduğunu ifade eden Oğan, “Seçmenimiz bu oylar Sinan Oğan’a verilmedi diyenlerin heveslerini kursağında bırakmış, bize güvenmiş ve önemli ölçüde bizim olduğumuz yeri seçmiştir” ifadelerini kullandı.

Artık yeni bir dönemin başladığını dile getiren Oğan, kazananın Türk Milliyetçileri, Atatürkçüler ve Türk dünyasının olduğunu, kaybedenin ise linç kültürü ile terör iltisaklı partiler ve onlara güvenenler olduğunu ifade etti.

Yorumlar (0)