Savunma sanayisine yönelik söylemlere İnce’den tepki

Savunma sanayii tartışmaları hakkında açıklamada bulunan Muharrem İnce, "SİHA ve İHA’lar ile herhangi bir mücadelede bulunmuyoruz. PKK’nın hiçbir şekilde tetikçiliğini yapmayacağız. Doğru bir iş yapılıyorsa onu destekleyeceğiz" dedi.

SİYASET 19.01.2023, 16:14 20.01.2023, 09:04
Savunma sanayisine yönelik söylemlere İnce’den tepki

Düzce’de Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ve esnaflara ziyarette bulunan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, burada açıklamalarda bulundu.

“Erdoğan’ın damadı olması umurumda değil”

Tüm Türkiye’nin önümüzdeki seçime odaklandığına işaret eden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “Öteki muhalefet partileri gibi davranışlar içerisinde değiliz. Eğer bir şey dürüst ve doğru ise biz bunu destekleriz. SİHA ve İHA ile herhangi bir mücadelede bulunmuyoruz. PKK’ya karşı tetikçilik yapmıyoruz. Erdoğan’ın damadı olup olmaması benim umurumda olmaz. Bir insan doğru bir iş yapıyorsa bunu desteklemek gerekir. Memleket Partisi olarak biz bu konuda desteğimizi veriyoruz." şeklinde konuştu.

“Türklüğü tartıştırmayız”

Türklük konusuna da değinen İnce, şu açıklamalarda bulundu: "Türklük gibi konuları asla tartışmıyoruz. Hiç kimseye de bu şekilde tartıştırtmayız. Devrim kanunlarını da aynı şekilde tartışmayız. Bu konuda duruşumuz ve tavrımı net. Azerbaycan’a destek verilmesini doğru görüyoruz. Mavi Vatan'ı her zaman destekliyoruz. Bu konulardan dolayı herhangi bir problemimiz bulunmuyor.”

Yorumlar (0)