Sarıgül: Görüşmek isteyene kapımız açık

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, kendileriyle görüşmek isteyen siyasi partilere kapılarının açık olduğunu belirtti. Sarıgül, fiyatı açıklanan Türkiye'nin yerli otomobili Togg hakkında da yorumda bulundu.

SİYASET 17.03.2023, 17:50 18.03.2023, 13:43 Hakan Öksüz
Sarıgül: Görüşmek isteyene kapımız açık

Edirne'de bulunan bir tesiste basın toplantısı düzenleyen Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, siyasi atmosfere ve partiler arasında gerçekleştirilen görüşmelere dair değerlendirmelerde bulundu. Seçim çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Sarıgül, partinin ilkeleri doğrultusunda herkesle görüşebileceklerini söyledi.

"Görüşlerimizi diğer siyasi partilere anlatırız"

Devleti yönetmeye hazır ve kendine güvenen bir parti olduklarını ifade eden Mustafa Sarıgül, "Farklı görüşlere sahip olsak da bizimle görüşmek isteyen siyasi partilere kapımız açıktır. Bizimle görüşecek siyasi partilere düşüncelerimizi, durduğumuz yeri ve prensiplerimizi anlatırız. TDP Parti Meclisi, gereken durumlarda en iyi kararı alacaktır." dedi.

"Herkes Togg'u kullanmalı"

Fiyatı açıklanan Togg'un Türkiye için bir gurur kaynağı olduğuna vurgu yapan Sarıgül, "Togg'un yatırımcıları Türk. Üretim hakkında da Türkiye'de. Bizim görüşümüz başından beri son derece net. Togg'a 'hoşgeldin', diğer yabancı markalara da 'güle güle' diyoruz." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)