Sarıgül: Bakan Çavuşoğlu'nu kutluyorum

Mustafa Sarıgül, "Mevlüt Çavuşoğlu’nu tebrik ediyorum, kutluyorum. Bu dış siyasete devam etmesi, özellikle de Montrö Boğazlar Sözleşmesi'ne bağlı kalması ve savunması gerçekten takdire şayan bir harekettir.” dedi.

SİYASET 29.03.2022, 01:27
Sarıgül: Bakan Çavuşoğlu'nu kutluyorum

TDP lideri Sarıgül, partisinin genel merkezinde gündeme ilişkin basın açıklamasında bulundu. Yaklaşan ramazan ayından evvel hayat pahalılığına işaret eden Sarıgül, “Tarımda dışa bağlı olduğumuz için yokluk var, kuyruk var, pahalılık var. Benim cennet ülkemde 1 kilo domates bile 15 TL olmuş, lüks olmuş. 5 litre ayçiçeği yağı 200 TL olmuş. Ramazan pidemiz hem küçülmüş hem de 5-6 TL olmuş." şeklinde konuştu.  

"Sizin göreviniz kuyrukları daha da uzatmak değil"

Görevden alınan eski ESK (Et ve Süt Kurumu) Genel Müdürü Osman Uzun’un ifadelerini eleştiren Sarıgül, ”Uzun, sizin göreviniz kuyrukları yok etmektir, uzatmak değil. ESK, Mustafa Kemal Atatürk döneminde halk ucuza et alsın diye kuruldu." dedi. 

"Bakan Çavuşoğlu'nu tebrik ediyorum"

Rusya ve Ukrayna dışişleri bakanlarının ülkemizde buluşmasının diploması yönünden büyük bir başarı olduğunu dile getiren Sarıgül, “Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’nu tebrik ediyorum, kutluyorum. Bu dış siyasete devam etmesi, özellikle de Montrö Boğazlar Sözleşmesi'ne bağlı kalması ve savunması gerçekten takdire şayan bir harekettir.” sözlerini sarf etti.

Yorumlar (0)