Şahan'dan 6'lı masaya sert çıkış: "Siyasetçiler neredesiniz?"

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar, LGBT karşıtı gösteriye tepkisiz kalan 6'lı masaya tepki gösterdi. Gökbakar, "Siyasetçiler neredesiniz, herkes eşittir desenize..." sözleriyle çıkıştı. Gökbakar'a ilk destek, gazeteci Cüneyt Özdemir'den geldi.

SİYASET 20.09.2022, 12:59 20.09.2022, 17:54
Şahan'dan 6'lı masaya sert çıkış: "Siyasetçiler neredesiniz?"

Ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, LGBT karşıtı yapılan gösteriye tepkisiz kalan 6'lı masaya tepki gösterdi. Gökbakar, siyasetçiler nerdesiniz , herkes eşittir desenize diye çıkıştı. Gökbakar'a ilk desteği gazeteci Cüneyt Özdemir verdi.

"Nerdesiniz?"

Sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar, dün yapılan ve eski manken Tuğçe Kazaz'ın da bir konuşma yaptığı gösteriyi eleştirdi. İstanbul'da "LGBT dayatmasına dur de" gösterilerinde mikrofonu eline alan Tuğçe Kazaz'ın, "Bir süre sonra ağaçlara, bebeklere, çocuklara geçecek" dediği eylemine tepki gösteren Gökbakar şunları aktardı:

"Her şartta eşitlik, özgürlük ve demokrasiden söz eden, her bulduğuyla helalleşen, insan haklarını savunan muhalefet, siyasetçiler nerdesiniz? İnsan insandır, herkes eşittir desenize, savunsanıza... Neden sesiniz çıkmıyor?" sözlerini kullandı.

"Aman muhafazakarlar küsmesin"

Ünlü komedyen ve oyuncunun bu paylaşımına ilk yorumu gazeteci Cüneyt Özdemir yaptı. Özdemir "Aaa olur mu aman muhafazakarlar küsmesin Şahan Bey" sözleriyle Gökbakar'a destek verdi.

Aleyna Tilki'nin konseri iptal edildi

Öte yandan LGBT paylaşımında bulunan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki’nin konserini iptal edildiği açıklandı.

Yorumlar (0)