Saadet gitti, Yeniden Refah geldi!

Fatih Erbakan liderliğindeki Yeniden Refah Partisinin tabelası, bir süre önce Saadet Partisi'nden boşalan binaya asıldı.

SİYASET 19.07.2019, 17:24
Saadet gitti, Yeniden Refah geldi!

Millî Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın genel başkanlığını yaptığı Yeniden Refah Partisinin tabelası, bir süre önce Saadet Partisi'nden boşalan binaya asıldı.

Anadolu Ajansı (AA) muhabirine açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Genel Sekreteri Suat Pamukçu, altyapı ve haberleşme sistemlerinde sıkıntılar bulunan binada tadilat çalışmalarının sürdüğünü açıklayarak, Kurban Bayramı'ndan sonra Yeniden Refah Partisi binasının resmi açılışını yapacaklarını söyledi.

Yeniden Refah Partisi tabelasının bugün genel merkez binasının girişine asıldığını belirten Yeniden Refah Partisi Genel Sekreteri Suat Pamukçu, "Yaşlı bir bina. 1980'li yıllardan beri bu davanın hizmetinde olan bir bina. Millî Görüş'e uzun yıllar hizmet etmiş, dolayısıyla manevi havası bizim için çok önemli bir bina. Bundan istifade etmek istedik. Tabii ki tabelamızı başka yere asamadık, bu binaya astık. Aynı yerde siyaset yapmak önemliydi." değerlendirmesinde bulundu.

Yeniden Refah Partisi Genel Sekreteri Suat Pamukçu, 26 Temmuz Cuma günü Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan başkanlığında Merkez Karar Yürütme Kurulunun partide ilk toplantısını gerçekleştireceğini kaydetti.

Yeniden Refah Partisi Genel Sekreteri Suat Pamukçu, şu anda partinin il ve ilçe kongrelerinin devam ettiğini söyleyerek, ekim ayı içinde seçilmiş delegelerle ilk kongrelerini yapacaklarını dile getirdi.

2018 yılında kurulan Yeniden Refah Partisinin Genel Başkanlığını, eski başbakanlardan ve Millî Görüş'ün kurucu lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan yapıyor.

Yorumlar (0)