Partiler video konferansla bayramlaştı

AK Parti, CHP ve MHP ile video konferans yöntemiyle bayramlaştı.

SİYASET 25.05.2020, 13:36 25.05.2020, 14:56
Partiler video konferansla bayramlaştı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, "Birlik, dayanışma ve kardeşlik içerisinde o ruhla inşallah bu zor günleri hep birlikte atlatırız." ifadesini kullandı.

Ramazan Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen partiler arası bayramlaşma programı AK Parti Genel Merkezinde CHP ve MHP heyetleri ile video konferans yöntemiyle yapıldı.

AK Parti Genel Merkezi'ndeki bayramlaşma görüşmesinde Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Ayşegül Eren Özdemir, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Osman Ağzıkara hazır bulundu.

AK Parti ile CHP bayramlaştı

AK Parti'de ilk olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Tolga Turgut, Çankaya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yaprak Çolak'ın bulunduğu heyet ile bayramlaşma görüşmesi yaptı.

AK Parti olarak CHP ailesinin Ramazan Bayramı'nı tebrik eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, "Önemli bir süreçten geçiyoruz. İlk defa deneyimlediğimiz, dünya olarak yeni bir süreç. Her şeyi farklı şekilde yaşadığımız farklı şekilde tecrübe ettiğimiz bir süreç. İnşallah bir daha da aynı şekilde bir süreç yaşamayız son olur dünyamız adına." ifadelerini kullandı.

Bayramlaşma töreninde küçük değişiklik!

Yeni bir dönemde bulunulduğuna vurgu yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, şöyle konuştu:

"Bu vesileyle bayramlaşma programlarımızı iyi bir gelenek oluşmuş durumda ülkemizde, siyasi partiler arasında geçmişten bu yana her şart ve koşul altında gerçekleştirilmiş bayramlaşma programlarımız. Böyle bir dönemde sokağa çıkma kısıtlamasının da olduğu bir bayram sürecindeyiz yaşanan pandemi nedeniyle. Biz bu güzel geleneğin bozulmaması adına tüm siyasi partiler olarak bu dönemde de teknolojiyi bu yeni normalleşme sürecinde inşallah daha farklı olur. Bu dönemde teknolojiyi kullanarak bu bayramlaşmayı gerçekleştiriyoruz."

Covid-19'un aramızdan aldıkları...

Türkiye'nin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, başta şehitler olmak üzere pandemi (küresel salgın) sürecinde Covid-19 (yeni tip koronavirüs) sebebiyle yaşamını yitiren vatandaşlara Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diledi.

Sağlık çalışanlarına teşekkür

Sağlık çalışanları ve vatandaşların pandemi sürecine büyük bir hassasiyet gösterdiklerini, hükümetin ortaya koymuş olduğu kararlara büyük oranda riayet ettiklerini kaydeden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, dünya ülkelerine fark atarak bu süreci yürütmelerine katkı sağladıkları için teşekkür etti.

Vefa Sosyal Destek Grubu

Vefa Sosyal Destek Grubu ekiplerinin çok güçlü bir çalışma sergilediğini, dünyada ilk defa böyle bir çalışma yapıldığını vurgulayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Türkiye'nin güvenliği için görev yapan askerinden jandarmasına, polisinden bekçisine tüm güvenlik güçleri ve tüm emekçilere selam gönderdi.

Bu sürecin ardından Türkiye'nin büyük bir sıçrama yapacağını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Yaptığımız yatırımlar, insan kaynaklarımızın güçlü olması, ülkemizin güçlü olması ve altyapımızın her alanda gerçekten güçlü olması tüm ülkelerden farklı bir şekilde yürütmemize katkı sağladı. Bu süreçte tek yürek olduk Türkiye olarak, tek ses olduk. Bu hastalıkla mücadele sürecinde birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu ortaya koyduk. İnşallah bu ruh olduktan sonra üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sıkıntı ve sorun olmadığını düşünüyoruz."

Bu bayram CHP heyetine pandemi nedeniyle Adana cezeryesi ikram edemediğini söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, gelecek bayramda ikram edeceğini ifade etti.

MHP heyeti ile görüşme 

AK Parti Genel Merkezindeki heyet, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı Kadir Şekerci ve MYK üyesi Merve Menekşe'den oluşan heyet ile video konferans yoluyla görüşme yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, AK Parti ailesi olarak tüm MHP camiasının ve teşkilatlarının Ramazan Bayramı'nı kutladı. Allah'tan MHP camiasına Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin liderliğinde ve kendilerine de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yine bayramlar kutlamayı nasip etmesi dileğinde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile kendisinin bayramlaşmak için telefonda görüştüğü bilgisini verdi.

Türkiye'nin pandemi (küresel salgın) sürecinde iyi bir durumda olduğunu söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, "18 yıldır yaptığımız sağlık yatırımlarının insan kaynakları anlamındaki o güçlü yapımızın etkilerini görüyoruz. Tüm sağlık çalışanlarımıza, her kademesinde görev yapan tüm emekçi kardeşlerimizde dahil olmak üzere herkese yürekten ve gönülden teşekkür ediyoruz." dedi.

Daha önce bir örneği bulunmayan bir sürecin yaşandığını kaydeden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, "Birlik, dayanışma ve kardeşlik içerisinde o ruhla inşallah bu zor günleri hep birlikte atlatırız diye düşünüyoruz." diye konuştu.

Bu günlerin atlatılacağını ve önümüzdeki Kurban Bayramı'nda parti genel merkezinde bir arada bulunarak heyetleri ağırlamak istediklerini ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, "Cumhur İttifakı olarak ülkemizle ilgili daha çok hayallerimiz, hedeflerimiz ve heyecanlarımız var. Birlikte çok güzel işlere imza atmaya da devam edeceğiz." diye konuştu.

Yorumlar (0)