Öztrak'tan Erdoğan'a: Böyle istismar görülmedi, duyulmadı

Faik Öztrak, "Küçücük çocukları bile istismar edecek kadar gözünün döndüğünü Türk halkına gösterdi. Böylesine çirkin bir istismar Türkiye'nin siyasi tarihinde görülmedi, duyulmadı." dedi.

SİYASET 31.01.2022, 21:33
Öztrak'tan Erdoğan'a: Böyle istismar görülmedi, duyulmadı

CHP MYK (Merkez Yönetim Kurulu), Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında video konferans yöntemiyle bir araya geldi.

"Gözü dönmüş"

CHP Sözcüsü Öztrak, dün, bir çocuğun kullanıldığını belirterek, "Küçücük çocukları bile istismar edecek kadar gözünün döndüğünü Türk halkına gösterdi. Böylesine çirkin bir istismar Türkiye'nin siyasi tarihinde görülmedi, duyulmadı." dedi.

Tertemiz çocukların kalplerine nefret ve kin tohumlarının ekilmesini asla kabul etmeyeceklerini söyleyen Öztrak, "Halkımızla birlikte bu nefret dilini sandıkta kopartacağız. Sandık gelene kadar da halkımızdan bir ricamız var. Bu nefret ve kin dilinin çocuklarınıza ulaşmasına müsaade etmeyin." sözlerini sarf etti. 

"Bu kadarına da pes"

Öztrak, şöyle konuştu:

"Abdullah Öcalan'ın sözcülüğüne soyunacaksın, ona hakim cüppesi giydirmeye kalkacaksın, Fetullah Gülen ile fotoğraf çektiren kişiyi Hazine'nin başına getireceksin, Gülen'i öve öve bitiremeyen bir kişiyi üçüncü kez Adalet Bakanı yapacaksın, sonra da Müdafaa-i Hukuk ve Kuvayımilliye'den neşet eden partimizi terör örgütleriyle yan yana anmaya kalkacaksın. Bu kadarına da pes." 

"Önce pudra şekeri görüntülerini servis eden kişiyi araştırsın"

Öztrak, gazetecilerin sorularını cevapladı.

"Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'da konakladığı otelin fiyatına ilişkin bazı iddialar gündeme getirildi. AK Partili Hamza Dağ da 'CHP içi kriz' olarak tanımladı. Bu duruma dair yorumunuz ne olacak?" yönündeki soruya Öztrak, şu cevabı verdi:

"O kadar akıl yok ki CHP liderinin videosunun gecesinde yine aynı sisteme başvuruyorlar. Sarayın meşgalesi de bu. İşte CHP liderinin anlattığı şey de tam olarak bu. Hamza Dağ'a da cevap vereyim. Kişi karşısındaki kendisi gibi bilirmiş. Önce pudra şekeri çeken danışmanın görüntülerini servis edeni araştırsın."

"Millet İttifakı'nda ifade hürriyeti var"

"İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu, 'İYİ Parti olmasa, CHP, Cumhur İttifakı'ndan ne oranda oy alabilir?' çıkışını yaptı. Bu konudaki yorumunuz nedir?" sorusu üzerine CHP Sözcüsü, "Biz Millet İttifakı olarak yoksulluk ve işsizlik arasında sıkışan halkımızın sıkıntılarını çözmek, Türkiye'nin önünü açmak, ülkemize gerçek demokrasiyi getirebilmek için buluştuk. Millet İttifakı'ndaki herkes düşüncesini hürce ifade edebilir. Hepimizin farklı yorumları olabilir." sözlerini sarf etti. 

Yorumlar (0)