Özkoç'tan İnce'ye tepki: Kanıtın varsa konuş!

Son günlerin en çok tartışılan konusu "Beştepe'ye giden CHP'li" iddialarına ilişkin açıklamalar peş peşe geliyor. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP'li Muharrem İnce'nin açıklamalarına tepki göstererek, "Kanıtın varsa konuş, yoksa sus!" dedi. 

SİYASET 25.11.2019, 13:10 25.11.2019, 13:30
Özkoç'tan İnce'ye tepki: Kanıtın varsa konuş!

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP’li bir siyasetçinin Beştepe’de bir araya geldiği ve Erdoğan’ın bu isme "Türkiye’nin güvenliği için senin CHP genel başkanı olman gerekir... Ben de yardımcı olurum." dediğine yönelik çıkan iddialar hakkında açıklamada bulundu. 

Özkoç, CHP'li Muharrem İnce'nin "Dedikoduların hepsi CHP Genel Merkezi’nde üretilmiştir, bunu rakiplerim değil, partideki küçük bir grup üretmiştir.'' şeklindeki açıklamasına tepki gösterdi.

Özkoç, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ''Kanıtın varsa konuş, yoksa sus! İnce dedikodun tamamen yalandır. Bu iddiayı kanıtlamazsan namertsin!" ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce ne demişti?

CHP'li Muharrem İnce, Yalova'da düzenlediği basın toplantısında, "24 Haziran akşamından bu yana başlayan bir kampanya var. Seçim akşamı neredeydi? Yok alkollüydü! Yok baskı altındaydı. Hakkımda çıkan dedikoduların hepsi CHP Genel Merkezinde üretilmiştir. Bunların Muharrem İnce'den bu kadar çekinmeleri bana gurur veriyor. Madem siyasette en güçlü dönemdeymiş, niye bu kadar uğraşıyorsun o zaman? 'Saray komplosu' deyip işin içinden çıkamazsınız. Erdoğan bu işin neresinde. Ben sarayla savaşırım. Saray bu ülkeye çok zarar verdi. Ama Erdoğan çıktı, meydan okudu. Bu kumpasçılar CHP'nin ayağında bir prangadır. CHP Türkiye'de temiz siyaset iddiasında ise önce bu pisliği temizlemelidir. Arınma, temizlik buradan başlayabilir." demişti. 

Yorumlar (0)