Özhaseki: Erdoğan gidince ne olacak?

Mehmet Özhaseki, “CHP’nin son zamanlarda iki net stratejisi var. Bunlarda biri Recep Tayyip Erdoğan karşıtlığı, diğeri 'AK Parti ile Erdoğan gitsin de ne olursa olsun' düşüncesi. Erdoğan gidince ne olacak?" dedi.

SİYASET 17.08.2021, 21:35 18.08.2021, 17:38
Özhaseki: Erdoğan gidince ne olacak?

AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Çorum’u ziyarette bulundu.

Partisinin il binasında, partilerle buluşan Özhaseki, “CHP’nin son zamanlarda iki net stratejisi var. Bunlarda biri Recep Tayyip Erdoğan karşıtlığı, diğeri 'AK Parti ile Erdoğan gitsin de ne olursa olsun' düşüncesi. Erdoğan gidince ne olacak? Sizin bu konuda bir programınız var mı? Hayırlı bir işiniz var mı? Yok." ifadelerini kullandı.

"İYİ Parti ve HDP'ye mahkumlar"

Özhaseki şöyle devam etti:

"Kaç yıldır muhalefettesiniz, oy oranınız da kıpırdamıyor. Onun için herkesle bir araya gelmeye çaba sarf ediyorlar. Bir yanlarına İYİ Parti’yi alıyorlar, bir yanlarına da millete bile söylemekten utandıkları HDP’yi alıyorlar. Onlardan destek almadan adım atamıyorlar. 50 senedir bu milletin başına bela olanları, terör örgütünün temsilcisi olanları yanlarına alıyorlar. Bunlar ülkemizi bölmek istemiyorlar mı? Çocuklarımızın katilleri değiller mi? İkinci stratejileri ise algı operasyonu. Olmayanı olmuş gibi göstermek, alenen yalan söylemek. Son dönemlerin modası da bu oldu. İstanbul’da devamlı olarak ‘AK Parti önümüzü kesiyor.’ diyorlar. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’ne şu ana dek 2 bin 179 teklif gitmiş. Bunların yüzde 98’ine onay vermişiz. Hiç kimsenin önünü kestiğimiz yok. Onay vermediğimiz hususlarda da yanlış işler var fakat bizimle ilgili algı operasyonu yapıyorlar."







Yorumlar (0)