Özgür Özel: Kemal Bey seçimi kesin kazanır

Katıldığı bir televizyon programında 2023 seçimlerine ilişkin yeni mesajlar veren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Eğer aday olursa Kemal Bey seçimi kesin kazanır. Hem de çok ciddi bir farkla kazanır” dedi. 

SİYASET 21.11.2022, 12:54
Özgür Özel: Kemal Bey seçimi kesin kazanır

2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olarak aylar öncesinden duyuruldu. Altılı masanın ortak adayı ise belirsizliğini koruyor. Muhalif partilerin ortak cumhurbaşkanı adayı konusunda en çok konuşulan isim ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olarak dikkat çekiyor. CHP yönetiminin tam destek verdiği Kılıçdaroğlu’na İYİ Parti kanadının ise olumsuz baktığı öne sürülüyor. 

“Kemal Bey'in üzerinde bu masayı aşan bir beklenti var”

Katıldığı bir televizyon programında Kemal Kılıçdaroğlu’nun muhtemel adaylığına ilişkin açıklamalarda bulunan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, böyle bir durumun olması halinde Kılıçdaroğlu’nun seçimlerden zaferle ayrılacağını iddia etti. CHP liderine halk tarafından büyük bir ilgi olduğunu belirten Özgür Özel, “Eğer aday olursa Kemal Bey kesin kazanır. Hem de çok ciddi farkla kazanır. Kemal Bey'in üzerinde bu masayı aşan bir beklenti var. Kemal Bey kesin kazanır ama bu Özgür Özel'in, CHP'nin söyleyeceği bir şey değil. Biz soruyoruz Kemal Bey'e, 'Adaylık için isminiz geçiyor, herkes sizi istiyor. Örgütten baskı var. Çıkıp adayımız Kemal Bey demeli miyiz?' diyoruz. 'Siz benim ve parti adına konuşuyorsunuz. Çerçeve şudur. Altılı masanın tam mutabakatı ve bizim adayımız 13. cumhurbaşkanı olacak' diyor" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)