Özdağ’a karşı ifadeleriyle tepki çekmişti: Gültekin Uysal’dan “özür” mesajı

Sosyal medya hesabı üzerinden Ümit Özdağ'a verdiği cevapla tepkileri üzerine çeken olan Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal, "Örnek olarak yanlış bir ifadede bulundum. Konu ile ilgili kamuoyuna üzgün olduğumu ve özrümü iletiyorum" dedi.

SİYASET 01.02.2023, 10:51 01.02.2023, 12:38
Özdağ’a karşı ifadeleriyle tepki çekmişti: Gültekin Uysal’dan “özür” mesajı

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, geçtiğimiz akşam sosyal medya hesabı üzerinden Ümit Özdağ'ı etiketleyerek paylaştığı ve sonrasında da sildiği ifadelerle ilgili yeni bir açıklamada bulundu.

“Yanlış bir örnek”

Yaşananların ardından açıklama yapan Uysal şu ifadelerde bulundu: "İftira, tahrik ve hakareti meslek haline getirmiş, kime ve neye hizmet ettiği ortada olan @umitozdag tarafından zaman zaman şahsıma ve Demokrat Parti’ye kasıtlı saldırılarına yönelik ifadelerimde çok yanlış bir örnek üstünden yanıt verdiğimden kamuoyuna konu ile ilgili üzgün olduğumu ve özrümü iletiyorum." dedi.

Ne olmuştu?

Millet İttifakı'nın paylaştığı ortak mutabakat metnine eleştiride bulunan Ümit Özdağ, "Altılı Masa’nın yetkililerine soruyorum. Sizi, ‘cemaatleri ve tarikatları devlet içerisinden çıkaracağız’ demekten imtina ettiren şey nedir? Said-i Nursi diye isimlendirilen kişinin müridi olan Demokrat Parti Başkanı mı? Türkçe olimpiyatlarına çıkarak cemaatlerin devlet içerisine sızmasına izin veren diğer ortaklarınız Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan mı?" demişti.

Bu eleştirinin ardından Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal’dan tepki toplayan yanıtı paylaşmıştı. 

Yorumlar (0)