Özdağ'ın savunması alındı! Karar haftaya verilecek

İYİ Partili Ümit Özdağ, katıldığı bir TV programında Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğunu iddia etmesi üzerine disiplin kuruluna sevk edilmişti. Özdağ'ın hakkındaki karar gelecek hafta verilecek.

SİYASET 13.11.2020, 18:52 14.11.2020, 13:29
Özdağ'ın savunması alındı! Karar haftaya verilecek

İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya dair katıldığı bir TV programındaki açıklama ve ithamları sebebiyle Disiplin Kurulu'na sevki yapılan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ savunmasını sundu.

Gelecek hafta karar açıklanacak

Ümit Özdağ'ın savunması müşterek disiplin kuruluna ulaştı. Özdağ'a ilişkin kararın ise gelecek hafta verileceği kaydedildi.

Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğunu iddia etmişti

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, katıldığı bir televizyon programında Ahmet Hakan'ın konuğu olmuş ve İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğunu iddia etmişti.

"Meral Akşener'e uyarıda bulundum"

Kavuncu İYİ Parti'ye gelmeden önce Akşener'e uyarıda bulunduğunu söyleyen Özdağ, "Meral Hanım, güvenlik konusunda çok önemli bir kişiyle görüştüğünü ve Kavuncu'ya ilişkin olumsuz bir bilginin elinde olmadıklarını söyledi. Ben de ona devlet elinde bulunan her bilgiyi vermez dedim." ifadelerini kullanmıştı.

İhracı istenerek suç duyurusunda bulunulmuştu

Televizyon programındaki bu iddialar sonrası İYİ Parti İstanbul İlçe Başkanları tarafından Özdağ'ın partiden ihraç edilmesi istenmiş ve FETÖ'cü olmakla suçlanan Kavuncu da Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Yorumlar (0)