Özdağ'dan 'stratejik hata' çıkışı

Ümit Özdağ, "Zafer Partisi üzerine düşen her şeyi yapmıştır. Fakat stratejide yapılan bir hata, taktik başarılarla düzeltilmiyor." dedi.

SİYASET 29.05.2023, 00:03 29.05.2023, 18:14
Özdağ'dan 'stratejik hata' çıkışı

Zafer Partisi lideri Özdağ, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı mesajda, CHP'den ilk telefonun 18 Mayıs tarihinde geldiğini, ilk ziyaretin 19 Mayıs, ikinci ziyaretin ise 22 Mayıs tarihinde gerçekleştirildiğini bildirdi.

24 Mayıs tarihinde protokol imzalandığını hatırlatan Ümit Özdağ, "Partimize kalan 3,5 gündü. Bu 3,5 günde yığınakta yapılan hata ancak bu denli düzelebildi. Zafer Partisi üzerine düşen her şeyi yapmıştır. Fakat stratejide yapılan bir hata, taktik başarılarla düzeltilmiyor." yorumunda bulundu.

"Kazanırken yenildi"

Partilerinin, Atatürk çizgisinde, Türk milliyetçiliği mücadelesinden asla taviz vermeden devam edeceğini vurgulayan Özdağ, global güçlerin ve Türk siyasetinin unsurlarının asla yok sayamayacağı bir Zafer Partisi gerçeği olduğunu ifade etti.

Ümit Özdağ, şöyle devam etti:

"21 yıldır bir yenilgiden diğer yenilgiye sürüklenen tüm vatandaşlarımızı Türk milletinin zaferi için partimize davet ediyorum. Ülkemiz için önümüzdeki süreç bir hayli zor olacaktır. Erdoğan kazanmıştır fakat bu bir 'Pirus' zaferidir. Kazanırken yenilmiştir. Özetle ümitsizliğe asla yer yok. Sevgili Zafer Partisi teşkilat üyesi mücadele arkadaşlarım, yokluklar içinde ortaya koyduğumuz bu mücadeleyi en sonunda Türk milletinin zaferiyle taçlandıracağız."

Yorumlar (0)