Ömer Çelik'ten 'seçim' mesajı

Ömer Çelik, Kızılcahamam'daki kampta ekonomi üzerine geniş kapsamlı bir değerlendirme gerçekleştirileceğini ifade etti. Çelik, "Seçim garantisinin en büyüğü terörle mücadeledir. Terörle mücadelede destek olmayanların çıkıp da bizlere seçim güvenliğine ilişkin söyleyecek hiçbir şeyi yoktur. Mağlup olacakları seçime şimdiden bahane bulmaya çalışıyorlar." dedi.

SİYASET 04.06.2022, 19:46 05.06.2022, 15:58
Ömer Çelik'ten 'seçim' mesajı

AK Parti Sözcüsü Çelik, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen AK Parti 30'uncu Değerlendirme ve İstişare Toplantısı’nda basın mensuplarına açıklamalar yaptı. 

"Ekonomideki son durum değerlendirilecek"

Çelik'in açıklamalarından satır başları ise şu şekilde: 

"Tüm sahalardaki varlığımız çok açık ve net bir şekilde ortadadır. Türkiye masada ve sahada gereken her şeyi yapıyor.

Kampta ekonomiye ilişkin geniş kapsamlı bir değerlendirme gerçekleştirilecek. Bu değerlendirme kapsamında, sahadan alınan bütün veriler, bize iletilen bütün talepler, bizim önümüze getirilen bütün tartışma hususları geniş kapsamlı bir şekilde masaya yatırılacak. İlerleyen günlerde neler yapacağımıza ilişkin beyin fırtınasını gerçekleştiriyor olacağız.

"Yenilecekleri seçime şimdiden bahane buluyorlar"

CHP önümüzdeki seçimin güvenliğine ilişkin kara propaganda yürütmekte. Yurttaşlarımızın her bir ferdinin sandıklara sahip çıkmasından ötürü büyük bir memnuniyet duymaktayız.

Seçim garantisinin en büyüğü terörle mücadeledir. Terörle mücadelede destek olmayanların çıkıp da bizlere seçim güvenliğine ilişkin söyleyecek hiçbir şeyi yoktur. Mağlup olacakları seçime şimdiden bahane bulmaya çalışıyorlar.

"Adayımız bellidir..."

Sayın Bahçeli de dile getirdi, biz de birçok kez ifade ettik. Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan'dır. Asıl merak edilen ise onların masasında neler döndüğüdür."

Yorumlar (0)