Mustafa Sarıgül, partisinin oy hedefini açıkladı

Sarıgül, "'Türkiye'de yaklaşık olarak yüzde 25 kararsız oy var.' diyorlar. O yüzde 24 kararsız değil, onlar yüzen oy asla değil, onlar küsen oy. Allah'ın izniyle o yüzde 20'ler bizim partimizde buluşacak." şeklinde konuştu.

SİYASET 09.05.2021, 20:24 11.05.2021, 08:01
Mustafa Sarıgül, partisinin oy hedefini açıkladı

TDP (Türkiye Değişim Partisi) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Aydın'da partisinin il ve ilçe teşkilat başkanları ile buluştu.

"Sol elimizle sağ elimizi birleştiriyoruz"

TDP'nin, Mustafa Kemal Atatürk ilkelerine bağlı, cumhuriyetin değerlerine sahip çıkan ve kuvvetlendiren, inançlara saygılı, laikliği her daim savunan, üretime destek veren, daima alın teri emeğinin yanında duran bir parti olduğunu dile getiren Sarıgül, "TDP, düşünce reformu gerçekleştiren bir partidir. Parti olarak solun ya da sağın asla bekçisi olmayız. Biz sol elimizle sağ elimizi birleştiriyoruz. Ülkemiz bu tür ayrımlardan çok çekti. Merhamet, ulusal birlik, vicdan diyen tüm vatandaşlarımızı kucaklıyoruz." dedi. 

"Devletimiz ilk önceliğimiz"

Partisinin ilk olarak devleti, sonra partiyi düşündüğünü ifade eden Sarıgül, "Partimiz, önce devletimizi, sonra kendini düşünür. Bizim için devlet her şeyden önemlidir. Polisimize 'faşist' diyenlerle, devletimize 'kafir' diyenlerle asla işimiz olmaz. Devletimize, güvenlik güçlerimize, Mehmetçik'e asla laf söyletmeyiz." şeklinde konuştu.

"İki misyonumuz var"

Sarıgül, parti olarak iki misyonlarının olduğunu belirterek, "Birinci misyonumuz, dedelerimizin, atalarımızın bizlere emanet ettiği ay-yıldızlı bayrağımızı İngiltere'nin, Almanya'nın önüne çekmek. İkinci misyonumuz ise bayrak ve sınır birliği diyen devletimizin bölünmez bütünlüğü destekleyen, laikliği her daim ön planda tutan, inançlara saygı gösteren, Atatürk milliyetçiliğini kendine ilke edinmiş TDP bayrağını Ankara'nın her bir köşesine dikmek." dedi. 

"Kendi adayımızla yarışacağız"

Sarıgül, seçime yönelik olarak, şu ifadeleri kullandı: 

İlk turda kendi adayımızla yarışacağız. Bilgisiyle, deneyimiyle, töresiyle, becerisiyle, gelenekleriyle tüm vatandaşlarımızı kucaklayacak. Türkiye'de yaklaşık olarak yüzde 25 kararsız oy var.' diyorlar. O yüzde 24 kararsız değil, onlar yüzen oy asla değil, onlar küsen oy. Allah'ın izniyle o yüzde 20'ler bizim partimizde buluşacak.

Biz yalnızca bize oy verenlerin hak ve hukuklarını değil, bize oy vermeyen vatandaşlarımızın da hak ve hukuklarını savunuyor olacağız. Ülkemizi bütünüyle kucaklayacak, mutlu edecek Türkiye Değişim Partimiz yavaş yavaş doğmakta."





Yorumlar (0)