Mustafa Sarıgül'den 'Anadolu'da şahlanış' açıklaması

Sarıgül, "Muhakkak tarımda alım garantisini getireceğiz. Anadolu'nun şahlanmaya ihtiyacı var." dedi.

SİYASET 22.07.2021, 18:14 24.07.2021, 20:12
Mustafa Sarıgül'den 'Anadolu'da şahlanış' açıklaması

Partisinin Malatya İl Teşkilatı ile bir araya gelen TDP (Türkiye Değişim Partisi) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 'adalet, merhamet ve vicdan diyen, ötekisi olmayan bir anlayışla tüm ülkeyi kucaklamak isteyen kitle partisi olduklarını, ülkemizde siyasetin dilini değiştirmek istediklerini' ifade etti. 

"Tüm siyasi partilerle görüşürüz ama..."

Parti olarak manevi, milli günlerde omuz omuza, el ele, kol kola olacaklarını dile getiren Sarıgül, "Türkiye Değişim Partisi, bayrak ve sınır birliği diyen, Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünü savunan, demokrasi içerisinde tüm siyasi partilerle her daim görüşmelerine devam edecektir." sözlerini sarf etti.

"Anadolu'nun şahlanmaya ihtiyacı var"

Partisinin tarım ve hayvancılığa büyük önem vereceğini kaydeden Mustafa Sarıgül, şöyle devam etti:

"Muhakkak tarımda alım garantisini getireceğiz. Anadolu'nun şahlanmaya ihtiyacı var, Anadolu'daki o tarlaların üretime ihtiyacı var. Yeşilırmak bize, Kızılırmak bizde, Dicle bizde, Fırat bizde, Gediz bizde fakat maalesef ki tarlalarımızın hala büyük kısmının, arazilerimizin sulanmadığına şahit oluyorum. Türkiye Değişim Partimizde su projelerimizi tek tek açıklıyoruz. İnşallah kurultayımızda su projemizin ne olduğunu da tüm ulusumuza anlatacağız."

Sarıgül, TDP olarak ilçe kongrelerini bitirmek üzere olduklarını, il kongrelerinin sürdüğünü, ağustos sonu eylül başı gibi büyük kurultayı yaparak seçime girme yetkisini alacaklarını da sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)