Mustafa Sarıgül, Çankırı'da konuştu

Sarıgül, "Pusulamız insan, yolumuz insanca bir yaşam. TDP olarak sizlere her daim değişimle geleceğiz. Biz milletimize yürekten bağlıyız." dedi.

SİYASET 27.06.2021, 21:40
Mustafa Sarıgül, Çankırı'da konuştu

TDP (Türkiye Değişim Partisi) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Pusulamız insan, yolumuz insanca bir yaşam. TDP olarak sizlere her daim değişimle geleceğiz. Biz milletimize yürekten bağlıyız." dedi.

"TDP gelecek, iktidar gidecek"
 
Sarıgül, karayolu ile geldiği Çankırı'da Emir Karatekin Türbesi'ni ziyarette bulunup, basın toplantısı gerçekleştirdi. Sarıgül, Çankırı'nın derdinin olduğunu belirterek, "Derdi veren yüce Allah çaresini de birlikte verir. Çankırı'ya çare, umut, sevgi ve değişim geldi. Bizim için değişim aile ile başlayacak. Kadınlar gelecek, ülkemiz güzelleşecek. Gençler seçecek, yeni jenerasyon gelecek. TDP gelecek, iktidar gidecek. Pusulamız insan, yolumuz insanca bir yaşam. Partimiz Çankırı'ya büyük bir turizm atağı başlatacak. Biliyorsunuz ki Yıldıztepe Kayak Merkezi, ülkemizin parlayan yıldızıdır. Kış turizmi adına, ekonomiyi daha da kuvvetlendirmek adına burada bulunan kayak merkezimizi hak ettiği konuma getirmek mecburiyetindeyiz. Yıldıztepe'nin Palandöken'den, Erciyes'ten ne eksiği var? Tanıtım ve yatırımı olursa yıldızı daha da parlayacak, hak ettiği konuma gelecek." sözlerini sarf etti.

"Seçim döneminde görünen, seçim bitince ortadan kaybolan bir parti değiliz"

Sarıgül, TDP iktidarı ile birlikte yedi bölgede ayrı çalışma yapacaklarını kaydederek, "TDP iktidarında nasıl ki Anadolu ile Trakya'yı birbirine bağlıyorsak, tüm bölgeleri de birbirine bağlayacağız. Partimiz seçim döneminde görünen, seçim bitince ortadan kaybolan bir parti değildir. TDP olarak sizlere her daim değişimle geleceğiz. Biz milletimize yürekten bağlıyız." dedi. 

Sarıgül, toplantının ardından şehir merkezinden ayrıldı.

Yorumlar (0)