Mustafa Destici’den Babacan’a İHA tepkisi: Emperyalistlerin esiri

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın, "Yönetime geldiğimiz zaman İHA'lara tabii ki dokunacağız" ifadelerine bir tepki de Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’den geldi.

SİYASET 29.01.2023, 15:59
Mustafa Destici’den Babacan’a İHA tepkisi: Emperyalistlerin esiri

Partisinin 30'uncu kuruluş yıl dönümünde açıklamalarda bulunan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın İHA'lara karşı ifadelerine değinerek, "PKK'nın vurulmasından neden rahatsız olabilirsin?" şeklinde tepki gösterdi.

“Ne diye laf edersiniz?”

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın İHA’lar ile ilgili söylemlerine eleştiride bulunan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Bu araçlar Türk düşmanlarının karşısında kullanıyor. Türk milletinin birliğine, Türk devletinin varlığına ve istikbaline saldırıda bulunanlara karşı hizmet veriyor. Irak’ın kuzeyinde, Suriye'nin kuzeyinde terör devleti oluşturulmasın diye kullanılıyor. Dost ve kardeş ülkelere destek olması için gönderiliyor. Onlar da yurtlarını ve bağımsızlıklarını korusun diye veriliyor. Peki durum bu şekildeyken bir Türk vatandaşı bu gelişmelerden neden rahatsız duyabilir? SİHA ve İHA’lar tarafından PKK hedeflerinin vurulmasından ne diye rahatsız olabilirsin? Bu kişi görüşmelere katılarak yalnızca onların etkisi altında kalmamış. Söylenenlerin esiri haline gelmiştir. Emperyalistlerin esiri durumuna gelirseniz SİHA ve İHA'lara da laf söylersiniz. " ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)