Muharrem İnce yola çıktı! Açıklama yapacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile yolları ayıracağı ve yeni parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce, perşembe günü açıklamada bulunacağını söyledi. 

SİYASET 11.08.2020, 12:26
Muharrem İnce yola çıktı! Açıklama yapacak

Muharrem İnce'nin Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile yolları ayıracağına ve yeni parti kuracağına yönelik iddialar bir süredir gündemde.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan konuya ilişkin henüz bir açıklama gelmedi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) liderinin, kesin bir gelişme yaşanana kadar herhangi bir açıklama yapmayacağı söyleniyor.

2023 senesinde düzenlenecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tekrar aday olabilmek amacıyla Cumhuriyet Halk Partisi'ni (CHP) baskılayan Muharrem İnce, perşembe günü konuşacağını ifade etti. 

Muharrem İnce, Yalova'dan Ankara istikametine doğru hareket etti. Yola çıktığını aktaran Muharrem İnce, perşembe sabahı açıklamada bulunacağını belirtti. 

Fatih Altaylı'ya önemli değerlendirmelerde bulunan Muharrem İnce, 2018 senesinde düzenlenen cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 31 oya sahip olduğunu ancak şimdi yüzde 51'e ulaşmayı hedeflediğini söylemişti. 

Muharrem İnce, yola koyulacağını ve kendisini sadece Türk milletine emanet edeceğini kaydederek, bir hareket başlatacağını ifade etmişti. 

Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a işaret eden Muharrem İnce, onun gibi "partisiz lider" olabileceğini aktarmıştı.  

Yorumlar (0)