Muharrem İnce: Üçüncü bir yol olmak istiyoruz

100 bin imza sürecinde kendisi için oy verenlerin çoğunlukla gençlerden oluştuğunu ifade eden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Biz yurdumuz için yeni bir yol çizmek istiyoruz. Vatandaşlarımız için üçüncü bir yol olmak istiyoruz." dedi.

SİYASET 27.03.2023, 15:59 28.03.2023, 11:43
Muharrem İnce: Üçüncü bir yol olmak istiyoruz

Mide kanseri sebebiyle yaşamını yitiren halasının kızı Aşire Öztürk'ün cenazesine katılabilmek üzere Yalova'nın Elmalık köyüne giden Memleket Partisi Muharrem İnce, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“Biz terör yapılanmalarının desteğini almayacağız”

Türkiye'nin kutuplara ayrılmış biçimde seçime gittiğini söyleyen İnce, "Muhalefeti eleştirdiğinde bölücü, iktidarı eleştirdiğinde ise bölücü oluyorsun. Türkiye böyle bir durumu asla hak etmiyor. Biz bu noktada Türkiye'de farklı bir yol olarak görülmek istiyoruz. Üçüncü bir yol olarak düşünebilirsiniz. Ortada olanların, makul olanların, cumhuriyetçilerin, Atatürkçülerin... Ülkemizi marjinallerin ellerine bırakmayacağız. FETÖ’cülerin, Hizbullahçıların, PKK'lıların desteğine hiçbir zaman hale getirmeyeceğiz Türkiye'yi. Ülkemizin bu duruma sokulmasına hakkı bulunmuyor. Biz buna izin vermeyeceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

“Uçurumdan çekip kurtaracağız”

Gençlerle yola çıkacaklarına işaret eden İnce, “Her çeşitte engellemeyi geçeceğiz. Cumhurbaşkanı adaylığı adına 110 bin imza atanların çoğunluğunu gençler oluşturuyor. Umutları tazelemek ve yaşam sevinci sağlayabilmek adına gençlerle ülkemizin önündeki engelleri kaldıracağız. Türkiye'yi bu uçurumdan çekip kurtaracağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)