Muharrem İnce: Keşke seçimlerde CHP'ye güvenmeseydim!

Muharrem İnce, katıldığı bir TV programında 2018 senesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'ne güvenmekle hata yaptığını söyleyerek, "Keşke seçim gecesinde merkeze giderek sistemin çöktüğünü herkese gösterseydim." dedi.

SİYASET 25.11.2020, 16:11
Muharrem İnce: Keşke seçimlerde CHP'ye güvenmeseydim!

Muharrem İnce, katıldığı Haber Global yayınında gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Seçim gecesinde neden görünmediğini söyleyen Muharrem İnce, Cumhuriyet Halk Partisi'ne güvenerek hata yaptığını kaydetti.

"Keşke 2018 yılında CHP'ye güvenmeseydim"

Muharrem İnce pişmanlığını açıklayarak, "2018 yılında Keşke Cumhuriyet Halk Partisi'ne güvenmeseydim. Pişmanım çünkü kendi sistemimi kendim kurmadım. Bir daha o ekiple çalışmazdım. Keşke seçim gecesi merkeze giderek sistemin çöktüğünü millete gösterseydim. Fakat partime sıkıntı oluşturmamak adına bunu yapmadım." şeklinde konuştu.

"CHP'nin genel merkezinden kasıtlı olarak uzaklaştırıldım"

Muharrem İnce Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'nden kasıtlı olarak uzaklaştırıldığını söyleyerek "Meğer bu da planmış" deyip şu ifadaleri kullandı:

"Merkezde olsaydım şayet sistemin çöktüğünü görecektim ve tepki verecektim. Benim orada olmamam bile planmış. Bu da bana ders olsun. Sistemi çökerten kişi ben değilim, bana karşı iftira kampanyası başlattılar."

Yorumlar (0)