Muharrem İnce'den Bahçeli'ye ziyaret

Muharrem İnce, Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.

SİYASET 01.06.2022, 18:15
Muharrem İnce'den Bahçeli'ye ziyaret

Memleket Partisi lideri İnce, MHP lideri Bahçeli'yi ziyarette bulunarak partisi tarafından hazırlanan 'Tarımsal Üretim, Gıda ve Su Güvenliği Raporu'nu sundu.

Partisinin raporunu Bahçeli'ye sundu

İnce, heyet ile birlikte saat 14.00 sularında MHP Genel Merkezi'ne giriş yaptı.

Basın mensuplarına kapalı olarak gerçekleştirilen görüşmede, Memleket Partisi lideri İnce'nin, yükselen gıda fiyatları, tarımsal sulamada meydana gelen sıkıntılar neticesinde ortaya çıkan kıtlık ve açlık tehlikesine karşı çözüm tavsiyelerini kapsayan 'Tarımsal Üretim, Gıda ve Su Güvenliği Raporu'nu MHP lideri Bahçeli'ye sunduğu kaydedildi.

30 dakika sürdü

Yaklaşık olarak 30 dakika süren görüşmenin akabinde MHP lideri Bahçeli, İnce ve heyetini araçlarına kadar yolcu etti.

İnce, daha evvel de bazı siyasi partileri ziyarette bulunarak raporları hakkında görüş teatisinde bulunmuştu.

Partisinin oy oranını açıklamıştı

İnce, bir dizi ziyarette bulunmak amacıyla geldiği Eskişehir'deki bir davet salonunda dün gerçekleştirdiği basın toplantısında, tarihteki en büyük ekonomik krizinin içinde bulunulduğunu belirtmişti.

Ülkemizin çocuk yoksulluğu hususunda endişe verici bir halde olduğunu dile getiren İnce, "Biz, Memleket Partisi olarak fakir ailelerin evlatlarını gündemde tutmak istiyoruz. Onların problemlerini çözmek, yardımcı olmak istiyoruz. Daha çok sağlık problemi yaşıyor, fakir ailelerin evlatları. Gelişim sorunu yaşıyorlar. Sosyal olarak dışlanmışlık yaşıyorlar. Kişisel gelişimleri neredeyse hiç yok. Eğitimde de başarısızlar." şeklinde konuşmuştu.

İnce, bir basın mensubunun "Anket yaptırdınız mı?" sorusunu, "Evet. Barajı geçiyoruz, merak etme. Baraj problemimiz yok. O husus ile ilgili sıkıntımız yok. Partimiz yüzde 7'yi geçiyor." şeklinde cevaplamıştı. 

Yorumlar (0)