Miting krizi büyüyor! Kılıçdaroğlu resti çekti: Erdoğan da Vali de görecek

CHP'nin, 4 Aralık’ta Mersin'de yapmayı planladığı miting için izin çıkmamasına ilişkin açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Mitingimizi yapacağız. Erdoğan da Vali de herkes görecek” sözlerini kullandı.

SİYASET 27.11.2021, 15:58 27.11.2021, 16:32
Miting krizi büyüyor! Kılıçdaroğlu resti çekti: Erdoğan da Vali de görecek

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da gerçekleştirilen “İkinci Yüzyılda Eğitim Hakkı Çalıştayı”na katıldı.

“Mitingimizi yapacağız, Erdoğan da Vali de görecek”

Programın ardından basın mensuplarının sorularına cevap veren Kılıçdaroğlu, 4 Aralık’ta CHP’nin Mersin'de yapmayı planladığı miting için izin çıkmaması ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Mitin konusunda oldukça kararlı olduklarını belirten Kılıçdaroğlu, söz konusu mitingin her şeye rağmen yapılacağını açıkladı ve şunları söyledi:

“Mitingimizden niye rahatsız oluyorlar, gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum. Bir kusurları var demek ki. Vali, Cumhuriyet Meydanı'nı yasaklıyor. Farklı bir yer göstermiş. Biz mitingimizi yapacağız, Erdoğan da Vali de görecek, herkes bunu görecek. Bazı engeller çıkarabilir fakat biz tüm engelleri aşmayı bilen bir partinin üyesiyiz, biz bu gelenekten geliyoruz. Kimse meraklanmasın, Erdoğan da çok iyi anlasın geliyor gelmekte olan.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)