Milli Yol Partisinden DSP’ye ziyaret: “Türkiye iki ittifaka mahkûm olmamalı”

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal’a ziyarette bulundu.

SİYASET 18.10.2022, 15:44 19.10.2022, 17:05
Milli Yol Partisinden DSP’ye ziyaret: “Türkiye iki ittifaka mahkûm olmamalı”

Birçok siyasi seçimlere az kala görüşmelere devam ediyor. Milli Yol Parti Genel Başkanı Remzi Çayır tarafından bugün Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal’a ziyarette bulunuldu.

Birçok yetkili ziyarete katılım sağladı

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Çayır’ın beraberinde, Genel Başkan Yardımcıları Yunus Ekşi ile Şeref Canlı ve Genel Sekreter Haşim Yanar eşlik etti. Demokratik Sol Parti Genel Örgüt Kurulu Başkanı Hikmet Aydemir, Genel Başkan Yardımcıları Av. Hasan Erçelebi ve Ejder Onursal ile Genel Sekreter Müzeyyen Okur’da görüşmeye katıldı.

Yeni ittifak için görüşmeler sağlandı

Milli Yol Partisi Genel Başkanı ve beraberindekiler Demokratik Sol Parti’ye ziyarette bulunarak 30 Ekim günü düzenleyecekleri kurultaya DSP Genel Başkanı Aksakal’ı da çağırdılar.

Toplantı sırasında, Türkiye’de görülen dış ve iç ele alınırken, 2023 senesi seçimlerine yönelik yeni ittifakların oluşması hususunda fikir alışverişi yapıldı. Her iki parti lideri de seçmene farklı seçenekler sunulmasını ve Türkiye’nin iki ittifaka mahkûm edilmemesi düşüncesinde ortak fikre sahip olduklarını belirttiler.

Yorumlar (0)