"Milletvekillerinin 23 Nisan'da Meclis'te olması isabetli bir davranış"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) kuruluşunun 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek özel gündemli toplantıya katılım gösterecek. Bahçeli, "Sağlık durumu müsait ve katılmaya müzahir her milletvekilinin 23 Nisan’da Meclis’te olması, yüzüncü yıldönümün sevincine ortak olması tutarlı ve isabetli bir davranıştır." açıklamasını yaptı. 

SİYASET 22.04.2020, 15:39 22.04.2020, 15:42
"Milletvekillerinin 23 Nisan'da Meclis'te olması isabetli bir davranış"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) kuruluşunun 100'üncü yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yarın 14.00'te özel gündemle toplanacak olan Genel Kurul'a katılacak.

Söz konusu oturumda, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) adına Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın konuşma yapacak.

Bahçeli, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"Bizim 23 Nisan’da TBMM’nin özel oturumuna katılıp katılmamız Kılıçdaroğlu’nun bileceği ve takdir edeceği bir konu değildir. Sağlık durumu müsait ve katılmaya müzahir her milletvekilinin 23 Nisan’da Meclis’te olması, yüzüncü yıldönümün sevincine ortak olması tutarlı ve isabetli bir davranıştır.

23 Nisan günü Meclis’e geleceğini söyleyen, sonra da liderlerin Meclis’te olması için çağrıda bulunan CHP Genel Başkanı’nın kendi işine bakması, boyunu ve haddini aşan yorum ve açıklamalardan uzak durması tavsiyemdir. İnfaz Düzenlemesiyle ilgili kanuna 18 milletvekiliyle red oyu kullanan Kılıçdaroğlu’nun her çağrısı çürük, her teklifi beyhudedir."

Yorumlar (0)