"Millî Dayanışma"ya MHP'den destek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Millî Dayanışma Kampanyası'na MHP milletvekilleri, il ve ilçe belediye başkanları ile partinin il ve ilçe teşkilat mensupları da katılarak bağış yaptı.

SİYASET 31.03.2020, 14:05
"Millî Dayanışma"ya MHP'den destek!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı "Milli Dayanışma Kampanyası"na MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) mensupları da büyük destek veriyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli'nin kampanyaya 5 maaşını bağışlayarak katılmasıyla MHP'de işaret fişeği yakılmış oldu.

MHP Genel Başkan yardımcıları Sadir Durmaz ve Mevlüt Karakaya kampanyaya 2 maaş ile katılırken, Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan 30 bin lira ile destek verdi.

Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak bir aylık maaşıyla, Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt 20 bin lira ile Millî Dayanışma Kampanyası'na katılırken, Tokat Milletvekili Yücel Bulut, bir maaşını bağışlayacağını bildirdi.

Milliyetçi Hareket Partili belediyeler de kampanyaya büyük destek veriyor.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ve Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın birer aylık maaşlarıyla, Mersin'in Erdemli İlçesinin Belediye Başkanı Mükerrem Tollu 10 bin lira, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen 2 aylık maaşıyla, Trabzon'un Şalpazarı İlçesi Belediye Başkanı Refik Kurukız ise bir aylık maaşıyla Millî Dayanışma Kampanyası'na destek verdi.

Milliyetçi Hareket Partili Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise 50 bin lira ile Millî Dayanışma Kampanyası'na katkı sundu.

Adana'nın Karataş İlçesi Belediye Başkanı Necip Topuz bir maaşıyla "Milli Dayanışma Kampanyası"na destek olurken, Konya Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu 2 maaşını, Bursa Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın bir maaşını, Şanlıurfa Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz 2 maaşını destek için verdi.

Kırıkkale Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz 2 aylık maaş, Mersin Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ ve Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sinan Ateş 10'ar bin lira ile Millî Dayanışma Kampanyası'na katılım sağladı.

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ise 3 maaşıyla kampanyaya katılanlar arasında bulundu.

Yorumlar (0)