MHP’li Yalçın’dan Kılıçdaroğlu’na tepki: Hedef saptırıyor

Sinan Ateş suikastı ile ilgili açıklamada bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Kemal Kılıçdaroğlu'nun konu ile ilgili MHP liderine yaptığı eleştirilere tepki gösterdi.

SİYASET 12.01.2023, 16:44 12.01.2023, 16:52
MHP’li Yalçın’dan Kılıçdaroğlu’na tepki: Hedef saptırıyor

Geçeğimiz günlerde Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Ateş cinayeti ile ilgili açıklamada bulunmuş ve MHP lideri Devlet Bahçeli’ye eleştiride bulunmuştu. Bu durumun ardından MHP kanadından söz konusu durum ile ilgili açıklama yapıldı. 6’lı masayı hedef alan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “Kılıçdaroğlu, asıl azmettiricileri, FETÖ ve Pensilvanya’yı saklayarak sadece hedef saptırmak istemektedir” dedi.

“İftiraları ayaklarına dolanacaktır”

MHP karşıtı algı operasyonları yapıldığını ifade eden Yalçın, “Kılıçdaroğlu, Sayın Genel Başkanımızın yerinde ve haklı tepkisine ve tavrına rağmen, başkentte gerçekleştirilen suikast hakkında 'azmettiriciler' ifadesiyle MHP'ye suçlamasını sürdürmektedir. Kılıçdaroğlu, asıl azmettiricileri, FETÖ ve Pensilvanya’yı saklayarak hedef saptırmakla hedefine erişemez. Doğruların er ya da geç bir şekilde ortaya çıkmak gibi bir durumu vardır. Hepimiz bilmeliyiz gerçekler gün yüzüne çıktığında muarızlarımız hiçbir zaman nedamette bulunamayacak, zerre kadar fütur getirmeyecek ve bizden özür bile dilemeyecek hale geleceklerdir. Ancak atmış oldukları iftiralar her zaman ayaklarına dolanacaktır. Uğramış oldukları yeis ve hüsran boğazlarında kalacaktır” dedi.

Yorumlar (0)