MHP lideri'nden Selahattin Demirtaş'a 'terörist' vurgusu

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli 81 il teşkilatına gönderdiği genelgede yaptığı açıklamada tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'ın cezaevinde olmasının hukukun bir ölçütü olduğunu ifade ederek tahliyesi konusunda açıklama yapan CHP liderine sert sözlerle yüklendi.

SİYASET 09.07.2020, 00:24 08.07.2020, 23:24
MHP lideri'nden Selahattin Demirtaş'a 'terörist' vurgusu

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli, 81 il teşkilatına göndermiş olduğu genelgeyle gündeme dair açıklamalar yaptı.

Bahçeli sözlerinin başında bir zamandır Edirne'de F Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu olarak bulunan HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın tutuklu bulunmasına ilişkin değerlendirmeler yaptı.

"Demirtaş'ın cezaevinde olması hukukun bir ölçütüdür"

Bahçeli yaptığı değerlendirmede Türkiye'yi kışkırtmaya ve kaosa yönlendiren teröristin kim olduğunun bilindiğine işaret ederek, Demirtaş'ın cezaevinde bulunmasının hukukun bir ölçütü olduğunu ifade etti.

Devlet Bahçeli açıklamasının devamında Selahattin Demirtaş'ın tahliye edilmesi konusunda açıklamalar yapan Cumhuriyet Halk Partisi'nin lideri Kemal Kılıçdaroğlu için de sert ifadeler kullandı.

MHP lideri bahçelinin yaptığı açıklamaların tamamı şu şekilde:

Bahçeli'den Demirtaş için 'terörist' vurgusu

"Kılıçdaroğlu PKK'nın gölgesine saklanmıştır"

Yorumlar (0)