MHP lideri Bahçeli: TTB eleştirilerime Kılıçdaroğlu'nun cevap vermesi doğaldır

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun Türk Tabipler Birliği ziyaretinde yapmış olduğu açıklamaya yanıt verdi. Bahçeli, "TTB'ye ilişkin eleştirilerime Kılıçdaroğlu'nun cevap vermesi doğaldır. Dedikodu ve yalanla perçinlenmiş açıklamalarını kamuoyuyla paylaşmış." dedi.

SİYASET 22.09.2020, 21:55
MHP lideri Bahçeli: TTB eleştirilerime Kılıçdaroğlu'nun cevap vermesi doğaldır

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun TTB'ye yaptığı ziyaretteki şahsına ilişkin ifadelerine cevap geldi.

Koronavirüs salgınının tüm kurallarına uyularak tedbirlerle kontrol altına alınacağını ifade eden MHP lideri Bahçeli, ardından Türk Tabipler Birliği'ni ziyaret ederek CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı.

"CHP liderinin salgınla mücadele önerisi kara mizahtır"

Virüsle mücadeleyi köstekleyen CHP lideri bu dediklerimi anlayamaz anlasa dahi anlatamaz ifadelerini kullanan Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'nun salgınla mücadele önerileri kara mizahtır. Kahvelerde oyun oynanırken, her oyunun başında yeni bir kağıt destesi kullanılmasını istemesi de bunun iyi bir örneğidir." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun büyük bir hezeyana kapıldığını ifade eden Bahçeli, kendisine ilişkin söylenen, "Koronavirüsle mücadele edenler, hayatını buna adayanlar terörist oluyor. Hayatımda duyduğum en saçma söz." ifadelerine de şu yanıtları verdi:

"Kılıçdaroğlu bu söylediklerimi anlayamaz"

"Dedikodu ve yalanla perçinlenmiş açıklamalarını kamuoyuyla paylaşmış"

"TTB ve Kılıçdaroğlu'nun kaynakları aynıdır"

Yorumlar (0)