MHP lideri Bahçeli: Samimiyetle koruyacağız

Organize suç örgütü tartışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, Cumhur İttifakı'na ilişkin önemli mesajlar verdi.

SİYASET 27.05.2021, 18:16
MHP lideri Bahçeli: Samimiyetle koruyacağız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı ve organize suç örgütü tartışmalarına dair açıklamalarda bulundu. 

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar ise şu şekilde:

"Kimlerin kukla olduğu açıktır"

"Bugün kimlerin kimlerle iş birliği yaptığı, kimlerin hangi toplulukların kuklası haline geldiği açıktır, belgelidir. Ülkemizin toplumsal ve siyasi dengesini bozarak iktidar ve güç devşirmek için kuyruğa girenler, zalimlerin oyun uşağı olmakla beraber zilletin kapı kuludur.

"Vatan muhaliflerine prim yok"

Partimiz, kirli niyet sahiplerine karşı Türk milleti ile bir ve beraberdir. Kalbi Türkiye için atan hiçbir dava arkadaşım, hiçbir muhterem yurttaşım, millet ve vatan muhaliflerinin senaryolarına destek ve prim vermeyecektir.

"Cumhur İttifakı'nı samimiyetle koruyacağız"

Ülkemize cephe almış olan ülkelerin, organize suç şebekelerinin taciz ve yalan dolanlarına kulak asmadan yolumuza kararlı bir şekilde devam edeceğiz. Cumhur İttifakı'nın saygıdeğer varlığını samimiyetle koruyacağız.

1960 darbesine de değindi

Sandığı tercih etmek yerine silahı tercih eden dar kadrolu darbeci oluşum sadece seçilmiş bir iktidarı değil, ülkemizin yıllarını da gasp etmiştir. Halihazırda sancıları devam eden 27 Mayıs 1960 darbesi sebebi ile ülkemizin hem önü kesilmiş hem de demokrasi kültürü yara almıştır."

Yorumlar (0)