MHP lideri Bahçeli: Meclis’teki tartışmalar tesadüf değil!

MHP Genel Başkanı Bahçeli sosyal medya hesabından Meclis’teki tartışmalar başta olmak üzere CHP liderinin kürsüde yaptığı el hareketine karşı sert ifadeler kullandı. CHP liderine “Terörist Karayılan’dan ayırt etmek artık imkansız” diyen Bahçeli, Meclis’teki tartışmaların da bir tesadüf olmadığını söyledi.

SİYASET 10.12.2021, 19:14 12.12.2021, 10:21
MHP lideri Bahçeli: Meclis’teki tartışmalar tesadüf değil!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından gündeme dair açıklamalar yaptı.

Açıklamalarından Devlet Bahçeli, Meclis’teki bütçe görüşmelerinde yaşanılan tartışma ve kavgalara değindi.

“Kılıçdaroğlu’nu Karayılan’dan ayırmak imkansız”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun yaptığı el hareketine CHP’li milletvekillerinin sessiz olmasına tepki gösteren Bahçeli, şunları söyledi:

“CHP’yi artık HDP’den Kılıçdaroğlu’nu terörist Karayılan’dan veya Demirtaş’tan ayırt etmek neredeyse imkansız bir hale gelmiştir. Diline, eline hakim olamayan, ruhunu ve şuurunu çaldıran Kılıçdaroğlu, iradesine terörizmin ambargo koyduğu, istikameti kaybolan bir kişidir.

“Kandil’in yeni CHP’si”

HDP’li bir milletvekilinin “Kürdistan’a özgürlük şiarıyla iktidara çıkacağız” yönündeki açıklamasına sessiz kalarak bu bölücünün Genel Kurul çalışmalarına 3 birleşim katılmama cezasına itirazda bulunan Kandil’in yeni Cumhuriyet Halk Partisi’dir. İçişleri Bakanı’mıza çakal demek de terör sevicilik ve soysuzluktur.

“İhanet her yerde”

Şehitlerimizin acısını yaşadığımız bu günlerde, Meclis Genel Kurulu’nda 2022 senesi Merkezi Yönetim Bütçesi’nin görüşülmesi sırasında tezahür eden şiddet ve derinlik kazanan tahrik provoları ile ağır provokasyonlar yürek yaramıza adeta tuz basmaktadır. İhanet her yerdedir.

İçişleri Bakanlığı bütçesinin görüşmeleri sırasında, HDP’li ve CHP’li vekillerin beka mücadelemizden intikam alırcasına, şehitlerimize hakarette bulunurcasına, kahraman güvenlik görevlilerimize saldırırcasına bir öfke nöbeti yaşamaları, nefret diline kapılanmaları aleni bir zillettir.

Bakanlıklarımızın bütçesinin müzakeresi sırasında meşrebi bulanık, mayası bozuk, mensubiyeti hasarlı isimlerin alçalmış üsluplarıyla Genel Kurulu terörize etmeleri rezaletin daniskası, işbirlikçiliğinin alametifarikasıdır.

Meclis’te görülen siyasi kundakçıların tacizleri ve karmaşa hiçbir şekilde tesadüf değildir. Bölücü terör örgütü darbe üstüne darbe aldıkça Meclis’te yuvalanan ikbal ve ittifak ortaklarının ateşi yükselmekte ve oto kontrol mekanizmalarıyla sinir sistemleri altüst olmaktadır.

Yorumlar (0)