MHP lideri Bahçeli: Kimse sorumsuz hareket etmemeli

Devlet Bahçeli, "Sağlık Bakanlığının tembih ve tedbirleri herkes için bağlayıcıdır. Hiç kimse sorumsuz ve duyarsız hareket etmemelidir." değerlendirmesinde bulundu

SİYASET 07.05.2020, 20:07 07.05.2020, 21:26 Hanife
MHP lideri Bahçeli: Kimse sorumsuz hareket etmemeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Twitter'dan koronavirüs gündemine ilişkin yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi:

"Sağlık Bakanlığının tembih ve tedbirleri herkes için bağlayıcıdır. Hiç kimse sorumsuz ve duyarsız hareket etmemelidir."

"Dalavere içinde olanlar avuçlarını yalayacaklardır"

"Hastalıktan fayda uman, Türkiye'nin çöküşü ve toplumsal infiali için alavere dalavere içinde olanlar avuçlarını yalayacaklardır."

Maske takmak şarttır

"Alınan tedbirleri yok saymak, rehavete kapılmak hepimizi acıklı sonuçlara mahkûm edecektir. Maske takmak şarttır, sosyal mesafe elzemdir. Nasılsa her şey düzeliyor, salgın bitiyor acemiliği ve aceleciliğiyle davranış sergilemek felakete altın yaldızlı davetiye uzatmaktan farksızdır.

Evde kalmak, solunum cihazına bağlı olarak hastanede yatmaktan çok daha iyidir. Türk milleti nice saldırı ve suikastları göğüsledi, görünmez düşmanının salgınını da Allah’ın izniyle bertaraf edecektir. Bunun için bu zamana kadar ki şuurlu duruşunu korumalıdır."

Bahçeli'den birlik çağrısı

"Türkiye KOVİD-19 badiresinden kurtulacaktır. Yeter ki bir olalım, birlikte refleks gösterelim, hep beraber aynı safta toplanalım. Tedbir-temkin-tedaviyle başarıya ulaşmamız mutlaktır."
 

Yorumlar (0)