MHP lideri Bahçeli: Herkesi uyarıyorum, hedef Türkiye’dir!

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya destek mesajı paylaştı. Bahçeli, asıl hedefin Türkiye olduğunu söyleyerek, konunun devlet bekası olduğunun altını çizdi.

SİYASET 25.05.2021, 13:29 26.05.2021, 15:40
MHP lideri Bahçeli: Herkesi uyarıyorum, hedef Türkiye’dir!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

Türkiye’yi hedef alan bir tezgahın kurulduğunu söyleyen Bahçeli, Soylu’nun yalnız olmadığını ve bu konunun bir devlet bekası olduğunu kaydetti.

“Hedef Türkiye’dir”

Bahçeli, “Herkesi uyarıyorum, hedef Türkiye’mizdir. Hedef huzur ve birliktelik ortamımızdır. Bu menfur tezgahın medya teşrifatçıları, siyaset taşeronları, terör örgütü ve suç temincileri vardır ve bellidir.

“İçişleri Bakanı yalnız değildir”

İkaz ederek diyorum ki kimse, İçişleri Bakanı Soylu’nun boynuna tasma geçiremeyecek, hiç kimsenin buna gücü yetmeyecektir. Kimse Türk Silahlı Kuvvetleri’nin onurlu komuta heyetine çamur atamayacaktır. Sayın İçişleri Bakanı ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bu konuda yalnız olmadığını söylüyorum. Bu konu devletimizin bekası ve saygınlığıyla ilgilidir. Herkes yerini bilmek durumundadır. Herkes ağzından çıkan konulara dikkat etmelidir. Ülkemizin gündemi videolarla rehin alınamaz. İftiralarla ele geçirilemez. Sayın Binali Yıldırım’ı evladıyla bir töhmet altına almak müfteriliktir. Konuya tarafsız kalmak ülkemizi kastetmek için kullanılan çevrelere destek vermektir.” şeklinde konuştu.

“Oyun büyük ve kirlidir”

Bahçeli sözelrine, “FETÖ’ye PKK’ya milli bekamızı tehdit halinde olan ülkelere karşı sağlam duruşumuz kim varsa rahatsız etmektedir. Son zamanlarda ortaya atılmış olan dayanağı olmayan iddiaların, ülkemiz aleyhine icra edilmiş olan küresel ve bölgesel operasyonlardan bağımsız olarak değerlendirilmesi mümkün değildir. Bir yandan terörle mücadele kahramanca sürerken bu mücadeledeki asker ve sivil devlet insanlarını itibarsızlaştırmaya ilişkin çabalar matuf bir amaca hizmet etmektedir. Her şeyin farkındayız. Devletin ve milletin kutlu varlığını uçuruma sürüklemek isteyenlerin kampanyalarını görüyoruz. Herkes bilsin ki algı düzenekleri kuranlar yıkım ittifakının potasında birleşmişlerdir. Oyun kirli, büyük ve karanlıktır. Libya’daki varlığımızın rövanşını almaya çabalıyorlar. Kıbrıs’taki varlığımızın kararlılığımızın hesabını sormaya çalışıyorlar.

Doğu Akdeniz’den intikamla yanıp kavruluyorlar. Kuzey Irak’ta PKK terör örgütüne dünyayı zehir etmemizden rahatsızlık duyuyorlar. Kandil’e Türk bayrağı çekeceğiz diye çıldırıyorlar. 128 milyar dolar nerede diye sorun dediler tutmadı, emekli 104 amiralin bildirisi yayınlandı kimse yemedi, Cumhur İttifakı’nı karalayıp ekonomiyi kötümserliğe sokmaları yönünde tembihte bulundular kimse inanmadı. Bu çabalar beyhudedir. Türk milleti, Cumhurbaşkanı’nın devletinin, hükümetinin egemenlik haklarının destekçisi konumundadır. Bir suç ve suça ilişkin belge varsa adres bağımsız mahkemelerdir. Karambolde siyasi fırsatçılığa kapılmış olanlar iki dünyada da bunun hesabını vereceklerdir.

Yorumlar (0)