MHP'li Erdem: Yedili masa deşifre oldu

MHP'li Arzu Erdem, CHP'li Gürsel Tekin'in, "İktidara gelmemiz durumunda HDP'ye bakanlık verilebilir." sözlerine dair, "Altılı masa olarak isimlendirilen Millet İttifakı'nın artık yedili masaya dönüştüğü somutlaşmıştır." dedi.

SİYASET 06.09.2022, 19:49 07.09.2022, 11:19
MHP'li Erdem: Yedili masa deşifre oldu

MHP İstanbul Milletvekili Erdem, TBMM'de gerçekleştirdiği basın toplantısında, güzellik uzmanlarına yönelik olarak yapılan düzenlemelerin uygulamaya geçirilmesi için daha evvel faaliyet yürüttükleri hatırlattı.

Bahse konu faaliyetler neticesinde İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına Dair Yönetmelik Değişikliği'nin Resmi Gazete'de yayımlandığını kaydeden Erdem, düzenlemenin yaklaşık olarak 130 bin işletmeciyi yakinen ilgilendirdiğini, pek çok kişinin, sarf ettiği gayretten ötürü kendisine ulaşarak memnuniyetlerini dile getirdiğini ifade etti.

"Önceki gün yanıtını aldık..."

Bir basın mensubunun, CHP İstanbul Milletvekili Tekin'in, "İktidara gelmemiz durumunda HDP'ye bakanlık verilebilir." sözlerini hatırlatması üzerine Erdem, "Altılı masa olarak isimlendirilen Millet İttifakı'nın artık yedili masaya dönüştüğü somutlaşmıştır." dedi.

Erdem, "Altılı ittifakın en büyük siyasi partisi CHP'nin yetkili ağızlarından da bu işitildi. Yaklaşık olarak bir aydır ısrarlı bir şekilde soruyordum. Millet İttifakı çatısı olan olan paydaşlar HDP ile yani PKK terör örgütünün siyasi uzantısı olan HDP ile birlikteler mi değiller mi? Önceki gün yanıtını aldık. Ben yanıt veren şahsa da çok teşekkür etmek istiyorum, en azından her birimizi aydınlatmış oldu." yorumunda bulundu.

Yorumlar (0)