Meral Akşener’in lise yıllarına ait fotoğrafı ortaya çıktı

Gazeteci Uğur Dündar, sosyal medya hesabı üzerinden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in lise yıllarına ait fotoğrafını paylaşarak, “Mangal yürekli cumhuriyet kadını” notunu düştü. 

SİYASET 25.07.2022, 14:54 26.07.2022, 14:46
Meral Akşener’in lise yıllarına ait fotoğrafı ortaya çıktı

Twitter üzerinden dikkat çekici bir paylaşım yapan Uğur Dündar, Akşener’in gençlik yıllarına ait bir fotoğrafı ilk kez yayımladı. Fotoğrafa bir de not düşen Dündar, “70’li senelerin başı. Solda duran genç kız, bugünün İYİ Parti lideri Meral Akşener. Bursa Kız Öğretmen Lisesi’nde parasız yatılı bir şekilde okuyor. Her şeyini cumhuriyete borçlu olduğunu dile getirdiği için ona ‘mangal yürekli cumhuriyet kadını’ diyorum” ifadelerini kullandı.  

Meral Akşener yanıt verdi

Uğur Dündar’ın bu paylaşımına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den yanıt geldi. Twitter üzerinden Dündar’ın paylaşımına cevap veren Akşener, “Uğur Bey, beni çok duygulandırdınız. Bu paylaşım için size teşekkür ederim. Cumhuriyetimize sonuna kadar sahip çıkacağız. Omuz omuza vererek, Atatürk’ün o eşsiz vizyonunu hayata geçireceğiz. Bu borcu, ülkemize mutlaka ödeyeceğiz” ifadelerine yer verdi. Dündar ve Akşener’in sosyal medyadaki bu paylaşımları çok sayıda yorum ve beğeni aldı.



Yorumlar (0)