Meral Akşener’den Ekrem İmamoğlu açıklaması

Ekrem İmamoğlu'nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle paylaştığı ve Meral Akşener ile Pervin Buldan'ı etiketlediği tweet, İYİ Parti cephesinde tepkiyle karşılandı. İmamoğlu'nun tweet'i ile ilgili konuşan Meral Akşener, "Sayın İmamoğlu'nun paylaştığı tweet'i arkadaşlarımızın büyük bir çoğunluğu beğenmedi. Fikirlerini açıkladılar ve ben de saygı duydum." dedi.

SİYASET 08.03.2021, 19:47 09.03.2021, 14:43
Meral Akşener’den Ekrem İmamoğlu açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle attığı ve İYİ Parti lideri Meral Akşener ile HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ı etiketlediği tweet, siyaset gündeminde adeta bomba etkisi yarattı.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu başta olmak kaydıyla İYİ Parti cephesinde tepkiye sebep olan tweet ile ilgili açıklama gerçekleştiren Akşener, şu ifadeleri kullandı:



"Herkesin kendi görüşü"

"İnsanların konuşmaktan çekinmediği bir ülke inşa etmeye gayret ediyoruz. Bu gayretin ilk örneği de kendi partimizdir.

Dolayısıyla, hem Sayın Ağıralioğlu'nun hem de Sayın İmamoğlu’nun tweet'i, kendi görüşleri ve tutumlarıdır. 'Hürriyetçilik' ilkesi içinde değerlendirilmesi gereken bir durumdur.

Sayın İmamoğlu'nun paylaştığı tweet'i arkadaşlarımızın büyük bir çoğunluğu beğenmedi. Fikirlerini açıkladılar ve ben de saygı duydum.

Buldan teşekkür etti

Diğer yandan, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ise kişisel Twitter hesabı üzerinden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, “Teşekkürler Sayın Başkan.” paylaşımı ile teşekkürlerini sundu.





















 

Yorumlar (0)