Meral Akşener: “Siz bu insanları PKK’ya feda ettiniz”

Ankara’nın ilçesi Etimesgut'a ziyarette bulunan ve burada vatandaşlarla görüşme yapan İYİ Parti lideri Meral Akşener, “(PKK'ya yönelik Güneydoğu'da mücadele veren korucular adına) Bakın siz oradakileri darmaduman hale getirdiniz. PKK’ya bu insanları feda ettiniz." dedi.

SİYASET 19.09.2022, 16:56 19.09.2022, 17:07
Meral Akşener: “Siz bu insanları PKK’ya feda ettiniz”

Ankara’nın Etimesgut ilçesine ziyaret gerçekleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yanında bulunan heyet ile vatandaşlarla bir araya geldi. Burada açıklamalarda bulunan Akşener, “Meral Akşener’e Batman’da faili meçhul ama Etimesgut’ta PKK’lı diyorlar. Yaşantısı boyunca PKK’ya bir taş bile atmamışlar olanlar bize hakaret ediyor. Sizi gidi kolpacı, yalancılar sizi.” şeklinde konuştu.

“Herkesin tanıdığı korucubaşı aradı, olanları anlattı”

2005 senesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başbakanlık dönemlerinde Diyarbakır’da gerçekleştirdiği konuşmaya değinen Akşener, “Eski bir korucubaşının tarafıma söylediklerini size aktarayım. İsmini desem herkesin bildiği önemli bir Güneydoğulu korucubaşıdır kendisi. Zamanında milletvekilliği yapmış olan bir ağabeyimle görüştüm ve bana şunları anlattı, ‘Yeğenlerim, torunlarım, gelip bana söylüyorlar ki, biz Türkiye Cumhuriyeti’nin yanında olursak amca Kürt insanlarına ihanet mi ediyoruz?’ demişti." dedi.

Yorumlar (0)