Meral Akşener oyunu kullandı

Üsküdar'da oyunu kullanan İYİ Parti Lideri Meral Akşener, "Keşke seçim yenilenmeseydi" şeklinde konuştu.

SİYASET 23.06.2019, 15:21
Meral Akşener oyunu kullandı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için oy kullanacağı Beylerbeyi'ndeki Hacı Sabancı Anadolu Lisesi'ne eşi ile birlikte geldi.

Okul bahçesinde partililer tarafından karşılanan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kralbet 2132 no'lu sandığın bulunduğu sınıfa girerek, sandık görevlileriyle tek tek selamlaştı.

Gerekli kontrollerin yapılması için kimliğini sandık görevlilerine verdikten sonra oy pusulası ile zarfını alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kabine geçerek oyunu kullandı.

"31 Mart'a göre katılım çok yüksek olacak"

Seçimlerin İstanbul için hayırlı olması dileğinde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Keşke 31 Mart'ta yapılan seçimler yenilenmeseydi ama madem yenilendi, biz de gelip vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Sabahtan beri aldığımız bilgilere göre 31 Mart seçimlerine kıyasla çok yüksek oranda katılım olacak." şeklinde konuştu.

Bir gazetecinin "Seçim sonuçlarını nerede takip edeceksiniz?" sorusuna ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "İstanbul İl Başkanlığı'nda takip edeceğim." cevabını verdi.

.

Yorumlar (0)