Meral Akşener: Haram zıkkım olsun

Akşener, "Senin çocuğun işsizken, atanamamışken 5 ayrı maaş alan danışmanı görmeni engelliyorlar, 11 ayrı maaş alan yöneticiyi görmeni engelliyorlar. Haram olsun, zıkkım olsun. Bunun hesabını hep beraber soracağız." dedi.

SİYASET 08.09.2021, 23:51
Meral Akşener: Haram zıkkım olsun

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Samsun'a bağlı Çarşamba ilçesini ziyarette bulunarak yurttaşın ve esnafın sorunlarına kulak verdi.

Akşener, "Senin çocuğun işsizken, atanamamışken 5 ayrı maaş alan danışmanı görmeni engelliyorlar, 11 ayrı maaş alan yöneticiyi görmeni engelliyorlar. Haram olsun, zıkkım olsun. Bunun hesabını hep beraber soracağız." ifadelerini kullandı.

Ziyaret sırasında alandaki kalabalığa seslenen Akşener, "Ülkemizde bir devlet krizi var, bu devlet krizini hep beraber çözeceğiz. Siz velinimet olduğunuzu anımsayacaksınız, hepimizi hizaya getireceksiniz, karşınıza dikeceksiniz, sonra da tercihte bulunacaksınız. Bunun yolunu açmak adına karşınızdayım." şeklinde konuştu.



"Patron sizsiniz"

Akşener, şöyle devam etti:

"Esnafın sesini duymak zorundayız. Sanayici üretir, esnaf satar. Eğer esnaf olmazsa sanayici de olmaz. Onu üreten işçi de işini yitirir. 

Emekli maaşı 1500 TL olan var. Bu parayla geçinilebilir mi? Bu insanların sesine hiç kimse kulak vermiyor. Ben oldukça iddialıyım. Seçmeni el ele vererek tekrar velinimet yapacağız.

Seçim meydanlarında 3600 ek göstergeden söz etmişlerdi. Söz verdiniz, sözünüzde durun. Söz namustur. Dolayısıyla seçimlerden evvel verdiğiniz sözden bugün vazgeçmişseniz eğer, bunun da hesabını sandıkta sorarlar. 

Oylarınızı bedavadan vermeyin. Çok pahalı bir duruma getirin, midenize kadar insin o oylar. Ben sizlerin karşısında ‘hazır ol’ pozisyonundayım, diğerleri de karşınızda ‘hazır ol’ pozisyonunda dursun. Velinimet sizsiniz, patron sizsiniz. Bunu unutturdular, bunu tekrar hatırlayacağız."































Yorumlar (0)