Meral Akşener, Hakkari'de esnafı ziyaret etti

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Hakkari’ye bağlı Yüksekova ilçesinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde, "Çok uzun bir süredir seçmen, velinimet olmaktan çıktı. Adeta karpuz gibi ikiye bölündük. 'Kaşının altında neden gözün var?' üzerinden gerçekleştirilen siyasi mücadelenin size yararı yok." dedi.

SİYASET 03.04.2021, 18:32 04.04.2021, 14:18
Meral Akşener, Hakkari'de esnafı ziyaret etti

Hakkari'ye bağlı Yüksekova ilçesini temaslarda bulunmak üzere ziyaret gerçekleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti mensupları tarafından karşılandı.

"Türkiye'deki il ve ilçeler arasında ayrım yapmıyoruz"

Cengiz Topel Caddesi üzerindeki dükkanları ziyaret eden Akşener, burada açıklamalarda bulundu. Ülkemizin il ve ilçeleri arasından ayrım yapmadan, hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun gelip, esnafı ziyarette bulunduğunu dile getiren Akşener, şu ifadeleri kullandı: 

"Antalya'da ne konuşuyorsak; Hakkari'de de aynısını konuşuyoruz"

"İktidarı kötülemiyorum, kendi partime övgüler yağdırmıyorum. Antalya'da, Eskişehir’de ne söylüyorsam; burada da aynı şeyleri söyledim. Özne yalnızca esnaf ve sorunları olan çiftçidir. Burada öğrendiğim tüm bilgileri çarşamba günü konuşmama dahil edeceğim. Arkadaşlarımız soru önergeleri sunacaklar ve tüm sorunlara dikkat çekeceğiz. Ben bir muhalefet partisinin lideriyim, TBMM'de grubu olan siyasi bir partinin genel başkanıyım. Burayı ziyarette bulunduğum zaman iktidar olmadığım için ilk olarak sizi dinleyip, size dikkat çekmek zorundayım. İktidara bu hususta uyarılarda bulunmak ve rekabet ortamını başlatmak durumundayım. Tabii ki müşteri, esnaf için velinimettir. Çok uzun bir süredir seçmen, velinimet olmaktan çıktı. Adeta karpuz gibi ikiye bölündük. 'Kaşının altında neden gözün var?' üzerinden gerçekleştirilen siyasi mücadelenin size yararı yok. Netice itibarıyla bugün buradan bizi yönetenleri, sizlerin problemlerine dikkat çekmek üzere devamlı olarak uyarmayı sürdürüyoruz."

Akşener, Yüksekova ilçesindeki temaslarının sonrasında Hakkari'ye geçti.













Yorumlar (0)