Meral Akşener'den Ümit Özdağ yorumu: Yargının bu kadar hızlı çalışması manidar

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partiden ihraç edilen Ümit Özdağ'ın, mahkeme kararı ile ihracının iptal edilmesi ile ilgili olarak, "Şöyle ki, partimizin sistemi dahilinde yargı çok çabuk çalıştı. Bu çok manidar. Yargı ile işi olan insanlara bu hususta inşallah emsal olur." dedi.

SİYASET 14.01.2021, 19:16 15.01.2021, 15:12
Meral Akşener'den Ümit Özdağ yorumu: Yargının bu kadar hızlı çalışması manidar

İYİ Parti lideri Meral Akşener, İstanbul Kartal'da esnafı ziyarette bulundu. Burada esnafın problemlerine kulak veren Akşener, ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

"Bu çok manidar"

Ümit Özdağ'ın partiden ihraç edildikten sonra yargı kararı ile partiye geri dönmesinin akabinde gerçekleştirdiği açıklamalara ilişkin olarak Akşener, "Şöyle ki, partimizin sistemi dahilinde yargı çok çabuk çalıştı. Bu çok manidar. Yargı ile işi olan insanlara bu hususta inşallah emsal olur. Diğer yandan anımsarsanız, Sayın Devlet Bahçeli'nin bir hızlı yargılama, çok uzun süre devam eden tutuklulukların doğru olmadığına ilişkin bir açıklaması olmuştu. Demek ki yargı, Sayın Devlet Bahçeli'nin bu ortaya koyduğu duruşu doğru bulmuş. Ben de MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye katıldığımı söylemiştim o dönem. İlki bu. Fakat bu arada partimizde, çok uzun bir süre önce dava açılmış, henüz ifadesi dahi alınmamış kişiler var. Buna ben de dahilim. 5 senedir benim bir davam var, halen devam ediyor, darısı onun başına. İl başkanımızın da kendi için bir müracaatı var. Bu soruşturmanın da çok çabuk bir şekilde tamamlanabileceğine ilişkin bir örnek bu. Çok tuhaf geldi bize. İnşallah tüm yargılamalar bu kadar hızlı olur." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)