Meral Akşener'den ormanları yakanlara karşı öneri

Akşener, orman yangınları sebebi ile zor günler yaşayan Antalya'da açıklamalarda bulundu. Akşener, "Orman yangınlarına neden olanlar ve olacaklar ile ilgili arkadaşlarımız kanun teklifi verecek. O kişi ya da kişiler terör örgütü üyeliği ile yargılanmalıdır." dedi.

SİYASET 01.08.2021, 20:40
Meral Akşener'den ormanları yakanlara karşı öneri

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, günlerdir sürmekte olan orman yangınları sebebi ile büyük hasarın meydana geldiği Antalya'da Afet ve Koordinasyon Merkezi'ni ziyarette bulundu. Burada Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve yetkililerden bilgi alan Akşener, yurttaşlarla da sohbet etti.

"Söylenecek çok şey var fakat bugün birlik beraberlik günüdür"

Manavgat'ta incelemelerde bulunan İYİ Parti lideri, yangınlarda yaşamını yitiren 7 kişi için baş sağlığı diledi. İncelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Akşener, koordinasyon sisteminin yetersiz olduğunu ifade etti. Akşener, uçakların yetersizliği hususuna da değindi. Tüm enerji ve imkanların birleştirilmesi gerektiğini dile getiren Akşener, "Söylenecek çok şey var fakat bugün birlik beraberlik günüdür." sözlerini sarf etti.

"Terör örgütü üyeliği ile yargılanmalıdır"

Kundaklama iddialarına dair de bir öneride bulunan Meral Akşener, "Manavgat özelinde anlatılan bazı şeyler var. Ülke genelinde anlatılan bazı şeyler var. Eğer kundaklama varsa ivedilikle bu kişi ya da kişiler bulunmalıdır. Kamuoyu ile de derhal paylaşılmalıdır. Orman yangınlarına neden olanlar ve olacaklar ile ilgili arkadaşlarımız kanun teklifi verecek. O kişi ya da kişiler terör örgütü üyeliği ile yargılanmalıdır. Yanan ormanların yerine bir santimetre bile beton yapılmamalıdır. Yapılırsa elbet seçim günü gelecek. Oralara yapılan betonlar yıkılır ve bunların hesabı sorulur." diye konuştu.













Yorumlar (0)