Meral Akşener'den Erdoğan'a cevap

Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Dolmabahçe Sarayı'nın hemen karşı duvarına 'Zulüm 1453'te başladı.' diye yazan Gezicilerdi. Meral Hanım, işte sen bu Gezicilerle birliktesin. Yolun açık olsun." sözlerine cevap verdi.

SİYASET 05.09.2021, 01:17
Meral Akşener'den Erdoğan'a cevap

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Rize Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda gerçekleştirdiği konuşmada, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i eleştirmişti.

Akşener'e seslenen Erdoğan, "Dolmabahçe Sarayı'nın hemen karşı duvarına 'Zulüm 1453'te başladı.' diye yazan Gezicilerdi. Meral Hanım, işte sen bu Gezicilerle birliktesin. Yolun açık olsun." ifadelerini kullanmıştı.

"Yokluğumdan yararlanıp sallamışsın"

Akşener, Erdoğan’a, Türkiye A Milli Kadın Voleybol takımını desteklemek için gittiği Belgrad’dan çektiği bir video ile yanıt verdi. İYİ Parti lideri, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda, "Sayın Erdoğan, sana 'Filenin Sultanları'na destek olmak için geldiğim Belgrad'dan sesleniyorum. Duydum ki benim yokluğumu fırsat bilip bana sallamışsın. İftira etmişsin." dedi.

"Bu taktikler artık tutmuyor"

Akşener, şöyle devam etti:

"Kendini bu aziz Türk milletine ait hisseden hiç kimse, kutlu fethi yanlışlık dahi olsa işgal olarak tanımlayamaz. ‘Zulüm 1453'te başladı.' diyemez. Aynı senin bakanlığının yaptığı gibi eğer derse de benimle yol yürümeyi sürdüremez. En iyi sen biliyorsun ki ben bu milletin çocuğuyum. Yalnızca ama yalnızca milletimle beraberim. Ben asil milletimizle birlikte yürüdüğüm müddetçe yolum da bahtım da açık olsun inşallah. Artık bu milleti bölme ve kutuplaştırma taktiklerin tutmuyor. Biz milletimizle el ele vererek birlik ve beraberliğe, kardeşlik ve iyiliğe olan yürüyüşümüze ilk günkü inançla devam ediyoruz. Sen buna engel olamayacaksın. Hiç boşuna nefesini yorma."
 

Yorumlar (0)