"Makam talebim olmadı" diyen Sinan Oğan’a Mansur Yavaş’tan cevap

Sinan Oğan’ın “Makam talebim olmadı” açıklamasına yanıt veren ABB Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabı üzerinden, “Talebiniz oldu” paylaşımında bulundu.

SİYASET 26.05.2023, 11:30 28.05.2023, 09:29
"Makam talebim olmadı" diyen Sinan Oğan’a Mansur Yavaş’tan cevap

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından ATA İttifakı'nın adayı olan Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a desteğini paylaşmıştı. Bir televizyon programına katılan Oğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesine değindi.

Görüşmenin kamuoyuna yansımadığını aktaran Oğan, "Ben Sayın Kılıçdaroğlu ile görüşme sağladım. Bazı konular basına yansımadı. Bunu ilk defa dile getiriyorum. O görüşmede de Sayın Kılıçdaroğlu'ndan herhangi bir talepte bulunmadım” dedi.

“‘İkna edemem’ dediniz”

Bu ifadelerin ardından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Sinan Bey, Sayın Kılıçdaroğlu'ndan makam talebinde bulundunuz.

'Tabanımı ikna etmem adına kamuoyuna deklare edilmesi gerekecektir, aksi durumda ikna edemem' şeklinde konuştunuz. Cumhur İttifakı'ndan herhangi bir talepte bulunduğunuzu duymadık. Şu an tabanınızı ne şekilde ikna edeceksiniz çok merak ediyorum."

Yorumlar (0)