Mahir Ünal'dan Ahmet Davutoğlu'na sert yanıtlar

Mahir Ünal, kendisine ait kısa kesitleri kullanılan video üzerinden eleştirilerini sıralayan Ahmet Davutoğlu'na cevap verdi.

SİYASET 23.02.2021, 19:08
Mahir Ünal'dan Ahmet Davutoğlu'na sert yanıtlar

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın bir medya organında gerçekleştirdiği açıklamalardan kısa bölümler kullanarak eleştiri yöneltti.

Mahir Ünal, kişisel Twitter hesabı üzerinden, Ahmet Davutoğlu'nun, AK Parti'de görev yaptığı ve şu anki dönemde gerçekleştirdiği konuşmalarının yer aldığı üç farklı video paylaştı.

"Hatalı üretimimiz..."

Davutoğlu'nun, "Ne olursa olsun, ben verdiğim sözü tutarım. Son nefesime kadar Cumhurbaşkanı Erdoğan ile vefa ilişkimi koruyacağım. Hiç kimse benim dilimden, benim ağzımdan, benim zihnimden Cumhurbaşkanı Erdoğan karşıtı tek bir söz duymadı ve duymayacak." söylemlerinin bulunduğu videoyu paylaşan Ünal, "Hatalı üretimimiz olmadı mı? Elbette oldu. Aynaya bakarsan görürsün." değerlendirmesinde bulundu.

"Kırılan bardağı tekrar doldurduk"

Mahir Ünal, Gelecek Partisi liderinin başbakan olduğu dönemde AK Parti'nin gerçekleştirdiği çalışmaları anlattığı başka bir videoyu da paylaşarak, "Geçmişte bu hususta gerçekleştirdiğin yüzlerce konuşmalarından birinde, 'Büyük bir başarı hikayesi.' cümlesini kuruyorsun. Evet, AK Parti gerçekten de büyük bir başarı hikayesi. Eğitimden sağlığa ve ulaşıma kadar her alanda Türkiye'nin üretim kabiliyetini tekrar inşa ettik ve kırılan bardağı yeniden doldurduk." dedi.

"İçinde bulunduğun çaresizliği gösteriyor"

Ünal, son paylaşımında yer verdiği, Davutoğlu'nun 21 Şubat tarihinde Twitter hesabı üzerinden paylaştığı videoya yönelik ise şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Davutoğlu hangi hastalığın pençesine düştü bilmiyorum. Muhalif basın organlarının bile yanlışlığını dile getirdiği, kırpılmış, kesilmiş, montajlanmış görüntülere dahil ettiği yalanlar, içinde bulunduğun çaresizliği gösteriyor."

Yorumlar (0)