Kurultay'dan önce Kılıçdaroğlu: İktidara yürüyeceğiz!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti olarak tek amaçlarının iktidar olduğunu, ittifakı koruyup iktidara yürüyeceklerini ifade etti. 

SİYASET 01.07.2020, 11:55 01.07.2020, 12:01
Kurultay'dan önce Kılıçdaroğlu: İktidara yürüyeceğiz!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MYK (Merkez Yönetim Kurulu) toplantısı sırasında açıklamalarda bulundu. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Kurultay hazırlıklarının Sağlık Bakanlığının önerilerine göre gerçekleştirileceğini ifade etti. 

Kılıçdaroğlu, Kurultay'ın iktidara yürüyüşlerinin ve organizasyon kabiliyetlerinin bir simgesi olacağını kaydederek, kimsenin endişelenmemesi gerektiğini söyledi. 

"Bizi meşgul edecek suçlamalara cevap vermeyeceğiz"

CHP lideri, atılan iftiralara ve yalanlara, eleştirilere, kindarlığa ve kıskançlığa ve kendilerini iktidara giden yolda meşgul edecek suçlamaları cevaplamayacaklarını belirtti. 

Amaçlarının iktidar olduğunu ve halkın umudu olmayı istediklerini kaydeden Kılıçdaroğlu, seçim sürecinde kurulan ittifakı muhafaza edeceklerini ve iktidara yürüyeceklerini ifade etti. 

"Partide anlaşmazlık yok"

İktidarın Cumhuriyet Halk Partisi'ni (CHP) karıştırarak çatışma varmış gibi bir imaj yaratma çabasında olduğunu iddia eden Kılıçdaroğlu, partinin içerisinde anlaşmazlık ve kavga olmadığına dikkat çekti.

Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) iktidarının yönetimini oluşturmaya çabaladıklarını, AK Parti'nin ise Cumhuriyet Halk Partisi'ni (CHP) karıştırmak için uğraştığını ancak bu konuda başarılı olamayacaklarını söyledi. 

Yorumlar (0)